; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

409301_Looking_S1_14x48.indd

HBO lansează serialul „Băieţi frumoşi” / „Looking” pe 1 martie

24 February 2014

Noua producție originală HBO, “Looking” / “Băieți frumoși”, va avea premiera sâmbătă, pe 1 martie, de la ora 22:00. Primul episod poate fi urmărit deja pe HBO GO.

[Not a valid template]

Noul serial de comedie produs de HBO prezintă viața unui grup de prieteni, de treizeci și ceva de ani, care locuiesc în San Francisco, unde explorează incitantele, uneori copleșitoarele, opțiuni ale noii generații de bărbați homosexuali.

Looking” / “Băieți frumoși” prezintă experiențele a trei prieteni apropiați care trăiesc și iubesc în orașul San Francisco din zilele noastre. Prietenia lor este strânsă, dar fiecare se află într-un moment semnificativ diferit din viața sa: Patrick (Jonathan Groff) are 29 de ani, este designer de jocuri video și încearcă să cunoască alți oameni după ce se desparte de fostul iubit; artistul Agustín (Frankie J. Alvarez), 31 de ani, pune sub semnul întrebării ideea de monogamie, înainte de a se muta împreună cu iubitul său; și cel mai în vârstă membru al grupului, ospătarul Dom (Murray Bartlett) de 39 de ani care se confruntă cu problemele vârstei mijlocii, cu visele romantice și profesionale încă neîmplinite.

http://www.youtube.com/watch?v=I1u1CkRFVRs

Poveștile celor trei prieteni se întrepătrund și se derulează dramatic în drumul lor spre atingerea fericirii și intimității, într-o epocă cu nenumărate opțiuni – și drepturi – pentru bărbații homosexuali.

De asemenea, în serial ne este prezentată cultura gay imprevizibilă, progresivă și deschisă din Bay Area, iar San Francisco pare să fie contextul perfect pentru cei trei prieteni. În jurul lor se mai află Doris (Lauren Weedman), colega de cameră a lui Dom, Frank (OT Fagbenle), prietenul lui Agustín, și Owen (Andrew Law), colegul lui Patrick, precum și potențialii iubiți: Kevin (Russell Tovey), Lynn (Scott Bakula) și Richie (Raúl Castillo).

În fiecare sâmbătă, de la ora 22:00, HBO va difuza în premieră un episod din cele opt ale serialului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare