; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

U2

HBO GO este disponibil și prin abonare directă

13 November 2017

Începând de astăzi, 13 noiembrie 2017, HBO GO este disponibil prin abonare directă în România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia. Serviciul online premium HBO GO oferă acces la numeroase producții HBO, seriale originale, filme și documentare, producții locale HBO Europe, dar și seriale de la alți producători de conținut premium, filme de succes și programe pentru copii.

 

Pe HBO GO pot fi urmărite toate sezoanele serialelor originale HBO de succes („Game of Thornes' / „Urzeala tronurilor', „Westworld' și „Silicon Valley'), alături de seriale clasice precum „Sex and the City' / „Totul despre sex', „The Sopranos' / „Clanul Soprano' și „The Wire' / „Cartelul crimelor'. Abonații vor avea acces și la producțiile locale HBO Europe, inclusiv toate sezoanele unor seriale apreciate, precum „Umbre', „Valea Mută', și o selecție de documentare apreciate de critici și premiate la festivaluri.

În plus, HBO GO este locul unde pot fi urmărite în premieră filme noi de succes – „Frumoasa și bestia', „T2'. „Trainspotting', „Jackie' și „Assassins Creed: Codul asasinului' – un catalog extins de filme, peste 450 de episoade de programe pentru copii, dar și seriale de top de la alți furnizori de conținut – „Povestea slujitoarei', „Babylon Berlin', „Tânărul papă', Miliarde', „Twin Peaks' și „Luther'. Noi titluri sunt adăugate săptămânal, iar multe dintre premiere sunt simultane cu cele din S.U.A.

 

,,HBO GO distribuit prin intermediul operatorilor parteneri este deja un succes în Europa Centrală și ne dorim să mergem mai departe și să oferim acces la conținutul premium HBO fanilor serialelor din aceste țări. Noua ofertă de abonare directă la serviciul HBO GO este un pas firesc pentru noi, după reușita lansării serviciilor de streaming HBO în Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda', a declarat Hervé Payan, CEO HBO Europe.

 

HBO GO este disponibil pe computer, smartphone, tabletă, PlayStation 3 și 4, Chromecast, Apple TV 4 și anumite modele de televizoare smart Samsung. Fiecare abonat HBO GO poate înregistra până la cinci dispozitive și poate urmări HBO GO simultan pe două dintre ele. Toți abonații noi care aleg această opțiune vor avea acces gratuit timp de o lună la conținutul HBO GO. După prima lună, prețul lunar pentru serviciul HBO GO va fi de 19,99 lei. Plata abonamentului se va face prin cardul bancar folosit pentru înregistrare.

 

Această nouă modalitate de accesare a serviciului completează portofoliul de canale și servicii HBO disponibile deja în Europa Centrală. HBO GO va fi în continuare disponibil prin intermediul operatorilor autorizați.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare