; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HBO EUROPE VECTOR LOGO 12

HBO GO este disponibil de astăzi pentru abonații Digi TV și Digi Net

09 April 2015

Începând de astăzi, 9 aprilie, HBO GO va fi disponibil tuturor abonaților Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

RCS va crește de la 1 mai tarifele pentru abonamentele Digi TV care conțin extraopțiunile HBO (adică pachetele HBO + HBO HD sau HBO plus HBO HD, HBO Comedy, Cinemax), scrie Paginademedia.ro. Astfel, extraopțiunea HBO crește de la 8 la 13 lei, iar pachetul HBO Max Pack va costa la Digi 14 lei, în loc de 10 lei.

HBO EUROPE VECTOR LOGO 12

Abonații Digi Net și Digi TV vor avea acces la HBO GO pe PC, smart phone, tabletă sau smart TV. Serviciul video online lansat de HBO oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de conținut: seriale apreciate, inclusiv producții originale HBO, filme de top, documentare și programe speciale.

Producțiile originale HBO și blockbuster-ele momentului pot fi urmărite de pe orice dispozitiv conectat la internet de către abonații Digi Net și Digi TV care au optat pentru una dintre extraopțiunile HBO sau HBO Maxpak.

Odată cu introducerea serviciului HBO GO, abonații RCS & RDS se pot bucura de programul HBO, dar și de întreaga colecție HBO prin serviciul de video online: seriale HBO apreciate și filme de top, alături de producții originale HBO realizate în România („În derivă', „Rămâi cu mine' și „Umbre') și documentare premiate precum „Toto și surorile lui' și „Pașaport de Germania', a declarat Linda Jensen, Chief Executive HBO Europe.

Conținutul HBO GO este actualizat zilnic, noi titluri sunt adăugate permanent în colecție și rămân disponibile cel puțin patru săptămâni.

Seriale precum „Game of Thrones' / „Urzeala Tronurilor', „True Detective' / „Detectivii din Louisiana', „Silicon Valley', „Veep' / „Vicepreședinta', „Girls' / „Fetele' pot fi urmărite în întregime pe HBO GO, iar premierele noilor episoade vor fi disponibile pentru clienții Digi care au acces la serviciu în același timp cu lansarea mondială.

Filme premiate: „Gravity: Misiune în spațiu', „Wolverine', „Captain America: The Winter Soldier', „Captain Phillips', „Robocop' sunt doar câteva dintre titlurile care pot fi urmărite de acum și de către abonații Digi Net și Digi TV care vor opta pentru serviciul HBO GO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare