; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mahershala ali

HBO face și sezonul trei din „True Detective”! Ce știm până acum

05 September 2017

După tot felul de zvonuri, iată că sezonul al treilea al serialului „True Detective' se va întoarce pe micile ecrane. Dacă e să-i credem pe cei de la „Hollywood Reporter', HBO a dat undă verde pentru continuarea serialului.

 

Pentru a asigura regia acestor noi episoade, HBO l-a angajat pe Jeremy Saulnier, regizorul filmelor „Blue Ruin' și „Green Room', dar și pe Nic Pizzolatto, creatorul seriei, care va trece pentru prima oară în spatele camerei.

Nic Pizzolatto s-a ocupat și de scenariul celor șase episoade ale noului sezon, numai pentru episodul al patrulea, acesta a colaborat cu David Milch („Deadwood'). Primele două sezoane au avut câte opt episoade.

Sunt noutăți și în distribuție: Mahershala Ali, cunoscut pentru rolul Rémy Danton din „House Of Cards' și datorită Oscarului pentru performanța sa din „Moonlight', îl va interpreta pe detectivul Wayne Hays.

Ce nu se știe încă este dacă Matthew Mcconaughey se va întoarce în rolul lui Rustin Cohle, așa cum își dorea. Și nici când va sosi pe post noua producție.

Povestea pleacă de la o crimă macabră ce are loc în regiunea Ozark, misterul adâncindu-se pe parcursul mai multor decade. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare