; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

HBO Europe a cumpărat trei seriale noi britanice: „Clique”, „Rellik” și „Liar”

09 May 2017

Pentru difuzare în Europa Centrală și de Est, HBO Europe a achiziționat de la All3Media International un pachet de trei seriale britanice: „Clique', „Rellik' și „Liar', anunță Variety.

„Sunt trei titluri diferite și interesante pe care suntem încântați să le prezentăm abonaților noștri', a declarat Ragnhild Thorbech, senior vicepreședinte pe programe și achiziții pentru HBO Europe.

Creat de Brian Elsley pentru BBC Studios și Balloon Entertainment, „Clique' (2017) le urmărește pe Georgia (Aisling Franciosi) și Holly (Synnove Karlsen), două foarte bune prietene, în prima săptămână la universitatea din Edinburgh, când Georgia ajunge într-un cerc foarte restrâns de fete, condus de Jude McDermid (Louise Brealey). Holly, neliniștită pentru prietena sa, dar și un pic geloasă pe succesul ei, încearcă și ea să se infiltreze în faimosul grup, fără a avea habar în ce se bagă. Producția are 6 episoade a câte 43 de minute.

Rellik' (2017), creat de Harry și Jack Williams și avându-i în rolurile principale pe Richard Dormer și Jodi Balfour, este povestea unul criminal în serie povestită de la final spre început. Vom vedea cum criminalul e prins și apoi timpul merge înapoi până la prima crimă. „Rellik' e produs de New Pictures și Two Brothers Pictures pentru BBC One și Cinemax împreună cu All3media International. Serialul are 6 episoade.

Vedetele din „Downton Abbey' Joanne Froggatt și Ioan Gruffudd au rolurile principale în „Liar' (2017), care este încă în lucru pentru ITV UK și SundanceTV USA. Serialul, descris ca un thriller emoțional, este povestea Laurei (Joanne Froggatt), o profesoară recent divorțată care nu e sigură că mai vrea o relație, și a lui Andrew (Ioan Gruffudd), un chirurg renumit al cărui fiu studiază în școala în care predă Laura. Foarte repede, cei doi se întâlnesc, dar evenimentul va avea consecințe neașteptate.

Stephen Driscoll, vicepreședinte executiv All3media International, a numit afacerea „o achiziție semnificativă' a HBO Europe, spunând că este vorba despre niște producții cu personaje puternice și povești semnificative.

Le așteptăm și pe HBO România!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare