; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hazal kaya

Hazal Kaya și-a arătat băiețelul pe rețelele de socializare. Cum arată micuțul Ali

22 May 2020

Actriţa Hazal Kaya (29 de ani), protagonista serialelor „Feriha' și „Povestea noastră', a urcat pe Instagram primele poze cu băiețelul ei.

„Salut. Eu sunt Ali. Fikret Ali', a scris Hazal în dreptul pozei cu micuțul ei zâmbăreț.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Selam ben Ali…Fikret Ali… #babasınaçokaşıktım #buarkadaşaölüyorum #babasınabenzicektabikimebenzicek

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya) on


 

Hazal l-a născut pe băiețelul ei pe 18 noiembrie anul trecut într-un spital privat din Istanbul. Ea şi regizorul Ali Atay, tatăl bebelușului, s-au căsătorit pe 6 februarie 2019, după o relație de cinci ani. Nunta a avut loc într-un hotel de lux din Istanbul, iar alături le-au fost familiile, prietenii apropiaţi şi numeroase celebrităţi din Turcia, printre ele producătorul Timur Savcı şi actorii Kıvanç Tatlıtug şi Çagatay Ulusoy.

Printre invitatii ei s-au mai numărat și Murat Yıldırım, Imane Elbani și Zerrin Tekindor. Evident, de la eveniment nu a lipsit actorul Burak Deniz, colegul ei din „Povestea noastră'. Serialul „Povestea noastră' („Bizim Hikaye', 2017-2019) a avut 2 sezoane și a fost bine primit de către telespectatorii din România și Turcia. Producția este de altfel și cel mai recent serial în care a jucat. 

„Acest proiect a însemnat enorm pentru mine, întreaga echipă implicată în „Povestea noastra' a fost una specială. Cu toţii am fost prinşi de acţiunea serialului, am fost extrem de entuziasmaţi de întreaga poveste. Personal, m-am regăsit în personajul Filiz. În plus, faptul că am fost premiaţi întăreşte faptul că „Povestea noastră' a fost un proiect fabulous', ne-a declarat mai de mult actrița.

 

   

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare