; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hazal Kaya si Ali Atay

Hazal Kaya nu-şi mai ascunde dragostea faţă de iubitul ei, Ali Atay

22 May 2014

Hazal Kaya si Ali AtayHazal Kaya (23 de ani), protagonsita serialului Feriha', difuzat la Kanal D, şi iubitul său, actorul Ali Atay (37 de ani), au fost fotografiaţi, pentru prima oară, împreună. Chiar dacă formează un cuplu de cinci luni, cei doi îndrăgostiţi au încercat mereu să îşi ţină relaţia departe de ochii lumii. De data aceasta, însă, paparazzi i-au surprins îmbrăţişându-se.

 

Hazal şi Ali au participat recent la petrecerea de final a Festivalului Istanbul, care a avut loc în Taksim. Actorul, care a venit însoţit de prietenii săi, nu a renunţat nicio clipă la telefon şi, după aproximativ o oră, la eveniment şi-a făcut apariţia şi Hazal. Bucuroşi de revedere, dar neştiind că sunt fotografiaţi, îndrăgostiţii şi-au alinat dorul unul în braţele celuilalt. La finalul petrecerii, Ali a plecat, însă, cu un prieten, nu cu iubita sa.

 

Într-un interviu acordat revistei TV Satelit', Hazal a mărturisit că atât ea, cât şi Ali sunt geloşi şi că, spre dezamăgirea fanilor, ea şi partenerul ei din Feriha', Çagatay Ulusoy, au fost mereu doar buni prieteni: Çagatay este un tip excelent şi un bun prieten. Atmosfera la filmări a fost foarte relaxată tocmai pentru că ne înţelegeam foarte bine. Mulţumim fanilor noştri pentru că ne sunt alături. Nu vreau să dezamăgesc cu aşa o mărturisire, însă fiecare dintre noi are, în realitate, altă relaţie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare