; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hazal Kaya   Feriha Kanal D

Hazal Kaya (“Feriha”): “În Europa şi în America toţi îmi spun Leyla”

30 April 2014

Hazal Kaya, actriţa care interpretează rolul principal feminin din serialul Feriha', difuzat la Kanal D, a mărturisit că numele său adevărat nu este Hazal.

Hazal Kaya - Feriha Kanal D

Invitată recent într-o emisiune televizată, frumoasă actriță a vorbit deschis despre viața ei și a declarat, printre altele, că numele ei adevărat nu este Hazal Kaya, ci Leyla Kaya.

“Din cauza unei neînțelegeri apărute la evidența populației, am fost înregistrată cu numele de Leyla Hazal. Cu toate acestea, încă din copilărie mi s-a spus Hazal, niciodată Leyla. Europenilor și americanilor le vine greu să pronunțe numele Hazal, drept pentru care, în Europa și în America, toți îmi spun Leyla', a spus actrița.

Hazal Kaya, în vârstă de 24 de ani, a interpretat primul rol principal la vârsta de 17 ani, în serialul “Genco”. Datorită talentului artistic, frumoasă actriță a avut o ascensiune rapidă în cariera cinematografică, steaua ei începând să strălucească un an mai târziu, în 2008, când a primit rolul Nihal, din serialul “€œIubire ascunsă” (Ask-I Memnu), care a fost difuzat de Kanal D.

Pe Hazal Kaya o puteți urmări în serialul “€œFeriha”, în fiecare zi de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare