; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hazal Kaya

Hazal Kaya: „Feriha nu va avea o viață fără probleme”

21 May 2014

Hazal Kaya a intrat în atenţia producătorilor turci de când a jucat în serialul „Feriha' (difuzat de Kanal D) rolul unei Cenuşărese moderne, dar şi în atenţia tabloidelor, de când a făcut crize de gelozie în public. Actriţei în vârstă de 23 de ani nu-i pasă însă de ce zice lumea.

Hazal Kaya 2

Ce a însemnat rolul din serialul „Feriha' (2011) pentru tine?

Hazal Kaya: Am primit cu mare bucurie propunerea de a interpreta rolul principal feminin în serialul „Feriha' şi a fost o reală plăcere să am alături actori ca Vahide Perçin sau Metin Çekmez, părinţii mei din serial, două nume cu rezonanţă în cinematografia turcă.

Cât de mult te asemeni cu personajul tău?

Feriha este o fire docilă, preferă să sufere în secret, fără a atrage atenţia foarte mult asupra propriei persoane. Hazal este mult mai curajoasă, mai dezinvoltă. Amâdouă, însă, sunt luptătoare şi perseverente în tot ceea ce fac.

Cum a început cariera ta ca actriţă?

Am debutat în anul 2006, la vârsta de 16 ani, cu un rol episodic, Berrin, din serialul „Sila'. Au urmat multe alte roluri în seriale TV, dar debutul în lumea artistică l-am avut, practic, la vârsta de şapte ani, când am început să cânt la vioară şi să practic baletul. Îmi doresc ca, într-o bună zi, să joc alături de Marion Cotillard şi Meryl Streep.

Ce urmează să se mai întâmple cu personajul tău până la sfârşitul serialului?

Feriha nu a avut o viaţă uşoară şi nici nu va avea una fără probleme. Ea continuă să treacă prin tot soiul de evenimente intense, dar aşa devine dragostea şi mai puternică, fiind supusă la tot felul de încercări.

Ce ai făcut după terminarea filmărilor la „Feriha'?

M-am odihnit puţin şi am reluat treaba pentru că nu duc lipsă de muncă şi nu prea îmi place să stau locului.

În ce proiect eşti implicată în prezent?

În prezent, filmez pentru filmul „Itirazim Var, o ecranizare ce aduce în distribuţie nume valoroase ale cinematografiei noastre.

Care sunt planurile tale pentru vara aceasta?

Ador vacanţele şi sper ca, anul acesta, să am timp pentru una mai lungă. Dar, cum pentru mine, cariera are prioritate, vom vedea ce va fi.

Ce faci în timpul liber? Care sunt pasiunile tale?

Ador să îmi petrec timpul liber împreună cu familia, prietenii. Îmi place foarte mult muzica. Dacă nu aş fi fost actriţă, probabil că aş fi devenit cântăreaţă. Ascult muzică, fac pilates, merg în plimbări şi citesc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare