; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hazal 2

Hazal Kaya, din „Povestea noastră”, a născut un băieţel

19 November 2019

Protagonista serialui „Povestea noastră' (difuzat anul acesta de Kanal D), a devenit mamă pentru prima oară pe 18 noiembrie, anunţă tv100.com. Actriţa în vârstă de 29 de ani a dus pe lume într-un spital privat din Istanbul un băieţel perfect sănătos, care a primit numele de Fikret Ali. Hazal a fost foarte activă în ultimele luni de sarcină, participând la diferite evenimente şi festivaluri.  

Ea a confirmat oficial că va fi mamă în mai, odată cu terminarea serialului „Povestea noastră', acesta fiind unul dintre motivele pentru care producătorii nu au mai prelungit proiectul cu sezonul 3. Hazal şi regizorul Ali Atay, tatăl bebeluşului ei, s-au căsătorit pe 6 februarie anul acesta, după o relație de cinci ani.

Hazal şi-a făcut debutul în actorie cu un rol în serialul „Puterea destinului' („Sila', 2006), iar de atunci a jucat în numeroase producţii tv, printre ele „Iubire ascunsă' şi „Feriha'. De asemenea, ea a apărut şi în filme, ultimul proiect cinematografic fiind drama „Kirik Kalpler Bankasi' (2017).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare