Homepage  / Vedete străine

Hayley Atwell, reacție vehementă după ce s-a scris că are o relație amoroasă cu Tom Cruise

Hayley Atwell, reacție vehementă după ce s-a scris că are o relație amoroasă cu Tom Cruise
7

de Roxana Mirea,

Hayley Atwell lămurește lucrurile în ceea ce privește zvonurile referitoare la relația ei cu Tom Cruise, colegul ei „Mission: Impossible”. Actrița în vârstă de 41 de ani, care joacă în cel de-al șaptelea film al francizei, „Dead Reckoning Part One” / „Răfuială mortală Partea întâi”, a răspuns la speculațiile potrivit cărora ea și Cruise, în vârstă de 61 de ani, ar avea o relație amoroasă secretă.

Hayley Atwell, despre relația cu Tom Cruise

Într-un interviu acordat publicației The Independent, Hayley Atwell a declarat că îi vede pe Tom Cruise și pe regizorul Chris McQuarrie (alias McQ) ca pe „doi unchi”, precizând că acest lucru face ca zvonurile ulterioare privind o idilă între ea și Cruise să fie și mai inconfortabile.

Aș spune: ‘Ooh, sunt niște zvonuri ciudate, și mi se pare josnic, mi se pare puțin murdar, mi se pare grețos, nu este ceea ce sunt eu‘”, a spus ea. „De ce se presupun sau se proiectează asupra mea lucruri despre relația mea cu colegul și șeful meu de serviciu?”.

Atwell a calificat zvonurile drept „supărătoare”, deoarece „implică oameni din viața mea reală, din viața mea personală, care trebuie să fie la rândul lor victimele acestor zvonuri. Devine invaziv”. Vedeta Marvel a povestit că a vorbit cu Tom Cruise despre asta, iar acesta i-a oferit câteva sfaturi.

„Când am vorbit cu el despre asta, mi-a spus: ‘Știi exact cine ești. Știi despre ce este vorba. Și ăsta este singurul lucru care contează. Nu contează ce cred oamenii despre tine, dacă ești integru cu tine însuți, dacă știi care este sistemul tău de valori’”, și-a amintit ea.

Ea a adăugat că Tom Cruise și regizorul McQ au încurajat-o să interpreteze rolul lui Grace din film ca pe o prezență feminină puternică, care are mai degrabă o relație de soră cu Ethan Hunt, interpretat de Tom Cruise.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning’ Rome PhotocallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Hayley Atwell, cuvinte de laudă despre Tom Cruise

Ea a spus că lui Tom Cruise și lui McQ le place „să fie înconjurați de femei cu adevărat puternice și inteligente„, adăugând că cei doi „adoră să vadă femeile prosperând și fiind în puterea lor, așa că dacă aș încerca vreodată să fac pe micuța sau să flirtez, sau să fac pe domnișoara, probabil că ar spune ceva de genul: ‘Ce faci? Asta nu ești tu!’”

Ea a avut, de asemenea, cuvinte frumoase pentru abilitățile lui Cruise, menționând că, deși mulți ar putea crede că starul de acțiune este manipulator sau „egocentric”, ea nu crede că este deloc așa.

De-a lungul timpului, te uiți la el și îți spui: muncește din greu, îi pasă cu adevărat, este foarte interesat de oameni și vrea să se implice cu ei și crede în puterea cinematografiei la fel de mult ca atunci când avea cinci ani”, a spus Atwell despre Cruise, lăudându-l că a făcut-o să se simtă „în siguranță” când a intrat în franciza de succes.

„Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală Partea întâi”, ajunge în cinematografe vineri, 14 iulie.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton