Homepage  / Vedete străine

Hayden Panettiere spune de ce filmările pentru „Nashville” au fost traumatizante. Ce acuzații grave le aduce scenariștilor

Hayden Panettiere spune de ce filmările pentru „Nashville” au fost traumatizante. Ce acuzații grave le aduce scenariștilor
9

de Roxana Mirea,

Hayden Panettiere a oferit noi detalii perioada în care a jucat în serialul „Nashville”. Actrița a explicat motivul pentru care filmările au fost extrem de traumatizante pentru ea. Lucrurile care se întâmplau pe platoul de filmare i-au pus piedici în lupta ei cu dependența de alcool și droguri. Iată ce acuzații grave le aduce Hayden Panettiere scenariștilor. 

Filmările la „Nashville”, traumatizante pentru Hayden Panettiere 

Hayden Panettiere își amintește de perioada în care a jucat în serialul „Nashville”, reflectând la impactul emoțional pe care acesta l-a avut asupra sănătății sale mintale. 

Actrița a acordat recent un interviu pentru The Messenger și a vorbit despre cum luptele ei cu alcoolul și depresia au părut să influențeze personajul ei din serial. Potrivit lui Panettiere, în vârstă de 34 de ani, anii petrecuți la filmările pentru „Nashville” au fost „foarte traumatizanți, pentru că am simțit că îmi jucam propria viață”. 

În serial, Hayden Panettiere a interpretat-o pe Juliette Barnes, o cântăreață de muzică country în plină ascensiune, care se străduiește să își echilibreze viața personală cu faima profesională. Serialul a fost difuzat timp de șase sezoane, din 2012 până în 2018.  

Încă de la început, a fost ca și cum încep o relație cu un jucător de fotbal, [și apoi] Juliette are o relație cu un jucător de fotbal. Și apoi au transformat-o într-o alcoolică”, a spus Panettiere. „Apoi au transformat-o în faptul că și-a părăsit fiica și a plecat în acest [loc] nebunesc din Europa.” 

Filmările la „Nashville”, traumatizante pentru Hayden Panettiere Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Hayden Panettiere, acuzații grave la adresa scenariștilor „Nashville” 

Panettiere susține că a devenit „foarte evident” pentru ea că scenariștii serialului s-au inspirat din viața ei reală.  

„Nu-și făceau temele. Nu creau noi intrigi. Pur și simplu se uitau la viața mea și se gândeau: „Oh, hai să luăm lucrurile prin care trece ea și să punem o mică schimbare””, a spus ea. „Și apoi, ta-da! S-a făcut și gata.” 

Din cauza zilelor lungi de filmare și a stresului provocat de faptul că personajul ei fictiv se confrunta cu aceleași lupte cu care se confrunta și ea în viața reală, Panettiere a spus că: „nu am avut timp să am grijă de mine [și] să mă gândesc și să trec prin durerea pe care o simțeam din punct de vedere fizic [și] emoțional”. 

Hayden Panettiere, dependentă de alcool și droguri 

Fosta vedetă din „Heroes” a vorbit deschis în ultima vreme despre experiențele sale cu dependența de alcool și droguri și despre depresia post-partum după nașterea fiicei sale Kaya, al cărei tată este fostul iubit al lui Panettiere, boxerul retras Wladimir Klitschko, scrie insider.com. 

Deși a început să ia droguri și a ajuns să bea prea mult alcool după nașterea fiicei sale, dependența ei de droguri a început cu mult înainte de a deveni mamă, în decembrie 2014, a spus ea. 

Ea a declarat pentru Women’s Health că a decis să meargă la tratament în 2015, în mijlocul celui de-al patrulea sezon din „Nashville”. Dar când a ieșit, povestea scrisă pentru personajul ei Juliette Barnes era atât de apropiată de viața ei reală încât i-a fost greu să rămână pe linia de plutire. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton