; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Murat yildir 161820CO

Hatice Şendil şi Murat Yıldırım vor face pereche într-un serial

04 December 2018

Fanii actorilor turci Hatice Şendil (35 de ani) şi Murat Yıldırım (39 de ani) vor avea ocazia să-i vadă pe cei doi anul viitor făcând pereche într-un serial. Atât Hatice, cât şi Murat au confirmat ştirea că vor face parte din acelaşi proiect tv, producţia urmând a fi difuzată de postul Atv, anunţă televizyongazetesi.com. Serialul va fi produs de Timur Savci, acelaşi care a realizat „Suleyman Magnificul' şi „Kösem'.

Hatice este fericită că se va întoarce pe platourile de filmare. „Sunt foarte entuziasmată cu acest nou proiect', a zis ea, citată de magazinhaberleri.com. Actriţa luase o pauză de la actorie pentru a sta acasă cu bebeluşul ei, Can, născut în mai 2017, fructul mariajului ei cu actorul şi producătorul Burak Sağyaşar.

Hatice este protagonista serialelor „Ziua în care mi s-a scris destinul!' şi „Dila'. Ea a avut un rol episodic în serialul „Elita societăţii' în 2016, iar ultimul proiect important a fost comedia „Kiss of Life' („Hayat Öpücügü'), în 2015.

Pe Murat îl ştiţi din serialele „Asi – Împotriva destinului', „Dragoste și pedeapsă' şi „Regina nopţii', iar în prezent este gazda show-ului „Vrei să fii milionar?' la postul turcest Atv.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare