; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hadice sendil

Hatice Șendil și-a găsit rolul potrivit și revine la toamnă pe micile ecrane turcești

20 July 2020

După o pauză de patru ani, frumoasa actriță, pe care o știm din serialele „Ziua în care mi s-a scris destinul' şi „Dila', difuzate de Kanal D, este gata să se întoarcă la muncă.

Ea va avea un rol în noul serial „Nizamı Alem', care va fi lansat în octombrie de televiziunea națională turcă, TRT. 

În aprilie, într-un interviu pentru o emisiune online din Turcia, Hatice Șendil (36 de ani) își asigura fanii care o tot întrebau când revine la televizor că „bineînțeles că mă voi întoarce' și iată că s-a ținut de cuvânt.

După o pauză de patru ani, timp în care a devenit mama micuțului Can (în 2017) și s-a dedicat vieții de familie (e căsătorită din 2015 cu un actor și producător cunoscut, Burak Sağyaşar), Hatice a semnat pentru un rol principal în noul serial istoric „Nizamı Alem', pe care televiziunea națională turcă, TRT, îl pregătește pentru sezonul următor.

 

Inspirat din istoria turcilor, povestea din „Nizamı Alem' este plasată în secolele XI – XII, în timpul Imperiului Selgiuc, care ocupa zone întinse, în momentul de maximă glorie, din Orientul Apropiat și Mijlociu. Proiectul este unul de mare amploare, cu bugete substanțiale dedicate costumelor, scenografiei, platourilor de filmare etc. 

 

Rolul pe care îl va interpreta Hatice Șendil va fi cel al lui Terken Hatun, una dintre cele mai puternice femei din istoria Turciei, principala consoartă a lui Malik-Șah I, sultan al Imperiului Selgiuc, scrie televizyongazetesi.com. 

 

În „Nizamı Alem' („Divine Order' în engleză) vor juca și alți actori cunoscuți telespectatorilor români, precum Bugra Gülsoy („Inimă de frate'), Cemal Toktaş („Meryem', „Puterea destinului') sau Sevda Erginci („Prețul fericirii'). Filmările ar trebui să înceapă în curând.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare