; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hatice Sendil

Hatice Sendil („Dila”) a avut petrecerea burlăciţelor

20 May 2015

Cu două săptămâni înainte de nuntă, Hatice Sendil, actrița care o interpretează pe Dila, în serialul cu același nume, difuzat de Kanal D, și-a chemat prietenele la petrecerea burlăcițelor, eveniment la care i-au fost alături actrițe cunoscute precum Berguzar Korel (Sehrazat, din 1001 de nopți') și Pelin Karahan  (Mihrimah, din Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii').

[Not a valid template]

Hatice le-a mărturisit ziariștilor că face eforturi mari să nu izbucnească în plâns și că e nerăbdătoare să devină soția lui Burak Sagyasar.

 Trăiesc iubirea fără să mă gândesc prea mult, fără să o calculez, pur și simplu mă predau ei. Consider că trebuie să lași dragostea să curgă firesc. Eu și iubitul meu am avut aceleași sentimente în acelasi timp. Doream să fiu în preajma lui și el dorea să fie în preajma mea. Dorul a fost un sentiment prezent între noi încă din prima zi. Parfumul lui și ceea ce simt lângă el mă fac să uit de orice', a spus actrița.

Hatice a fost plină de energie pe tot parcursul petrecerii, a dansat și a făcut fotografii alături de prieteni și colegi. Nici apropiații ei nu s-au lăsat mai prejos. Deși a născut recent, Pelin Karahan a ținut să fie prezentă la eveniment și nu a stat locului o clipă.

Nunta va avea loc pe 29 mai, iar actrița din Dila' spune că trăiește o dragoste ca în filme și divinitatea a scris pentru ea cel mai mai bun scenariu posibil'.

hatice-sendil-ve-burak-sagyasar-evleniyor_20062014132907

Pe Hatice Sendil o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, interpretând rolul principal feminin în serialul Dila'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare