; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image (7)

Hărțuită de vecini! Danna García dezvăluie coșmarul pe care îl trăiește din cauza infectării cu coronavirus

28 April 2020
 Situațiile extreme tind să scoată în evidență cele mai bune părți ale oamenilor, dar și cele mai rele. Actrița de telenovele Danna García a fost nevoită să experimenteze ambele situații în aceste zile.
 
După ce a anunțat că a fost depistată a doua oară pozitiv cu coronavirus, actrița a trăit momente neplăcute și a fost trată urât de vecinii săi, după aflarea acestei vești. Danna a preferat să nu tacă din gură și să povestească pe rețelele de socializare tratamentul primit din partea acestora.
 
„În aceste momente de criză poți să cunoști oamenii cu adevărat. Trăiesc în pe propria-mi piele hărțuirea vecinilor din cauza infectării cu coronavirus', a scris Danna pe profilul său de Twitter.
 
Protagonista din Pasión de Gavilanes a împărtășit situația cu care a fost nevoit să se confrunte în clădirea în care locuiește, unde i-au fost plasate limitări. Frica și ignoranța cu privire la virus o privează de uzul folosirii bunurilor comune ale edificiului cum ar fi folosirea liftului. 
 
„Astăzi am avut un alt test COVID-19 ale cărui rezultate le voi primi săptămâna viitoare. Dar din moment ce vecinii nu mă lasă să folosesc liftul, am coborât și am urcat asfixiată de la atâtea scări din cauza problemelor mele pulmonare. Ufff, fără cuvinte', a scris ea pe 26 aprilie.

În acest moment, actrița trebuie să aștepte câteva zile pentru a ști dacă a scăpat definitiv de noul virus.

La sfârșitul lunii martie, protagonista telenovelelor Pasión de gavilanes și Qué bonito amor, confirmase că se recuperează favorabil de coronavirus, după ce a petrecut o săptămână în spital. Cu toate acestea, ea a trebuit să rămână izolată în urma indicațiilor medicale, pentru a evita orice contagiune cu terții.

Actrița columbiană Danna Garcia care a fost internată pe 20 martie pentru că avea dificultăți de respirație, aceasta fiind depistată pe 16 martie cu coronavirus.

 

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante. 

 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare