Homepage  / Vedete / Vedete străine

Harry și Meghan, la limita răbdării. Abia așteaptă să se mute din casa de 14 milioane de dolari

Harry și Meghan, la limita răbdării. Abia așteaptă să se mute din casa de 14 milioane de dolari
5

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle par să dea numai de locuințe cu probleme. După ce, în trecut, au locuit într-o zonă în care miroasea a cannabis, acum trec printr-o nouă situație neplăcută.

Potrivit Daily Mail, conacul de 14 milioane de dolari, cumpărat de cei doi în 2020, ar fi fost cuprins de la o vreme de un miros urât, care i-ar „dezgusta” până și pe vecinii celebrului cuplu.

Harry și Meghan ar avea această problemă din cauza faptului că locuința lor din Montecito se află în apropierea unei mlaștini. Locuința prințului e situată lângă o mlaștină cu apă sărată. Întins pe o suprafață de 17 hectare, acesta este locul în care funcționează un refugiu de păsări. Mai exact, acolo funcționează unul dintre cele mai mari refugii pentru animale sălbatice din Santa Barbara. Astfel, mirosul neplăcut ar proveni chiar de la apa din zonă.

Daily Mail menționează că mirosul urât ar fi lovit de ceva vreme cartierele de vile de lux din Montecito. Aici mai locuiesc și alte vedete, printre care și Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Orlando Bloom și Katy Perry.

Localnicii din Montecito, sătui de problema mirosului oribil

Un localnic a spus pentru Mirror: „Miroase a organe care au putrezit în soare. Îmi întoarce stomacul pe dos. Am văzut o mulțime de proprietari închizându-și ferestrele când apare (mirosul)”.

Oficialii locali spun că „duhoarea” ar putea să dispară până cel târziu în toamna lui 2022. Până atunci, se pare că vor fi luate măsuri. Cameron Benson, oficialul responsabil cu apa curată pentru orașul Santa Barbara, a declarat: „Apa poate stagna acolo. Problemele cu mirosurile sunt sporadice și uneori sunt mai rele în anumite condiții.”

Harry și Meghan au fost nevoiți să se confrunte cu probleme cu mirosurile în trecut. Anul trecut, a apărut informația cum că familia regală locuia lângă o fabrică de canabis din Santa Barbara.

Harry și Meghan ar plănui deja să se mute din noua lor locuință californiană

După nici doi ani în casa lor din Montecito, California, prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, pentru că nu sunt prea încântați de locuința lor. 

O sursă a declarat pentru Daily Mirror că cei doi „Se gândesc să-și vândă casa din Montecito. Totuși, aceasta nu va fi pe piață având în vedere cine sunt. Va fi arătată doar persoanelor confirmate ca fiind cumpărători serioși, cu resurse financiare”. 

„Vor să rămână în cartier sau în apropiere, dar nu sunt înnebuniți cu proprietatea pe care o au acum”, au adăugat sursele citate. Cuplul și-a cumpărat casa în valoare de 14 milioane de dolari, în 2020, după ce a renunțat la atribuțiile regale din prima linie și s-a mutat în SUA. 

Prințul Harry și Meghan Markle mai au în folosință, în Anglia, proprietatea Frogmore Cottage, făcută cadou de Regina Elisabeta a II-a, pentru care au înapoiat Coroanei banii folosiți la renovare. Ei plătesc chirie, dar acolo locuiesc acum verișoara lui Harry, prințesa Eugenie, cu soțul și bebelușul ei.

printul HarryIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton