; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harry Potter si copilul blestemat

“Harry Potter și copilul blestemat” apare la Editura Arthur

17 August 2016

La mai puțin de două luni de la premiera piesei Harry Potter și copilul blestemat', la un teatru londonez din West End, Editura Arthur aduce a opta poveste Harry Potter în România.

Harry Potter si copilul blestemat_coperta 1

Bazată pe o nouă poveste originală de J.K. Rowling, John Tiffany şi Jack Thorne, Harry Potter și copilul blestemat' este o nouă piesă semnată de Jack Thorne. Este a opta poveste din seria Harry Potter şi prima jucată oficial pe scenă. Premiera mondială a piesei a avut loc pe 30 iulie 2016, la un teatru londonez din West End. Acest volum conține scenariul repetiției cu public și ne invită să luăm parte la un nou episod din saga lui Harry Potter, a prietenilor şi familiei lui.

Pentru Harry Potter mereu a fost greu să fie el însuşi, iar acum, când lucrează până la epuizare la Ministerul Magiei, are soţie şi trei copii care merg la şcoală, nu e cu mult mai uşor. În timp ce Harry se războieşte cu un trecut care refuză să rămână unde îi este locul, fiul lui cel mic, Albus, luptă şi el cu greutatea unei moşteniri de familie pe care nu şi-a dorit-o niciodată. Când trecutul şi prezentul se contopesc ameninţător, şi tatăl, şi fiul descoperă un adevăr incomod: uneori întunericul vine de unde nu te aştepţi.

Ediția în limba română a cărții Harry Potter și copilul blestemat. Piesă în două părți (Scenariul repetiției cu public)' este disponibilă pentru precomenzi pe site-urile Grupului Editorial ART (www.editura-art.ro, www.editura-arthur.ro) începând de astăzi, 17 august 2016, până în data de 30 septembrie 2016. Prețul unui exemplar este de 42 de lei. Cartea se va găsi în librării până la publicarea ediției definitive a scenariului, în cursul anului 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare