; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Call Of The Wild Premiere   LA

Harrison Ford s-a accidentat la filmările pentru „Indiana Jones 5”. Ce se întâmplă acum cu pelicula

26 June 2021

Recent, Harrison Ford s-a accidentat la umăr în timpul repetițiilor pentru o scenă de luptă din noul „Indiana Jones 5', ceea ce a necesitat întreruperea filmărilor până la refacerea protagonistului, scrie deadline.com.

Deși celebrul actor este într-o formă remarcabilă la cei 78 de ani ai săi, o mișcare greșită i-a afectat umărul. Proporțiile accidentării nu au fost evidente chiar pe loc, dar s-au manifestat apoi destul de serios încât să impună o pauză a lui Harrison Ford de la filmări și să reconfigureze programarea acestora. Între timp, regizorul James Mangold a continuat să filmeze pentru restul scenelor, care nu îl implicau pe protagonist.

Reprogramarea filmărilor scenelor principale nu e deloc un detaliu neglijabil, în condițiile în care studiourile Disney au stabilit că data de lansare pentru noua producție a francizei „Indiana Jones' este 29 iulie 2022.

Filmările așteptatei producții „Indiana Jones 5' au debutat la începutul lunii iunie la studiourile londoneze Pinewood și în alte câteva locuri de filmare. Alături de Harrison Ford, interpretul lui Indiana Jones, în film joacă Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Shaunette Renée Wilson și Thomas Kretschmann.

James Mangold („Logan') a preluat regia de la Steven Spielberg, autorul primelor patru filme ale celebrei francize. Steven Spielberg se numără printre producătorii filmului de față, alături de Kathleen Kennedy, Frank Marshall și Simon Emanuel. Renumitul compozitor John Williams, care a compus muzica celor patru filme anterioare și faimoasa temă muzicală a francizei, a revenit pentru a semna coloana sonoră.

Deocamdată, studiourile Disney au declarat: „În timpul repetițiilor pentru o scenă de luptă, Harrison Ford s-a accidentat la umăr. Producția va continua, concomitent cu evaluarea rezultatelor tratamentului său, iar programul de filmare va fi reconfigurat după necesități în următoarele săptămâni'.

Harrison Ford a mai suferit un accident, mult mai serios, în iunie 2014, în timpul filmărilor la „Star Wars: Trezirea Forței' / „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens' (2015), în care juca rolul unui alt erou celebru, pilotul interstelar Han Solo. Atunci, piciorul actorului a fost fracturat de o ușă hidraulică din interiorul navei spațiale Millennium Falcon, iar recuperarea sa a fost mult mai anevoioasă decât cea de acum.

Sursa foto: Hepta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare