Homepage  / Vedete străine

Harrison Ford și Calista Flockhart, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cum au pozat pe covorul roșu la Critics Choice Awards

Harrison Ford și Calista Flockhart, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Cum au pozat pe covorul roșu la Critics Choice Awards
8

de Cristina Țapu,

Harrison Ford și Calista Flockhart au participat la decernarea premiilor Critics Choice Awards și au atras toate privirile. Cei doi au făcut schimb de priviri pline de afecțiune pe covorul roșu și au părut la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Harrison Ford și Calista Flockhart sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi

Harrison Ford a purtat un smoching negru clasic în timp ce a participat la premiile Critics Choice Awards 2024 alături de soția sa, Calista Flockhart, duminică (14 ianuarie), la Barker Hangar din Santa Monica, California. Actorul de 81 de ani din Shrinking și soția sa de aproape 14 ani s-au privit cu dragoste în ochi în timp ce pozau pe covorul roșu.

Colegii de breaslă ai lui Harrison, Jason Segel și Jessica Williams, au fost văzuți, de asemenea, pe covorul roșu la gala Critics Choice Awards.

Harrison FordIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe lângă faptul că serialul „Shrinking” a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun serial de comedie”, Harrison și Jessica au fost nominalizați la categoriile „Cel mai bun actor în rol secundar” și „Cea mai bună actriță în rol secundar” într-un serial de televiziune musical sau comedie.

Mai mult decât atât, Harrison a primit, de asemenea, „Premiul pentru întreaga carieră”, pentru rolurile sale impresionante pe care le-a interpretat de-a lungul deceniilor.

Cum a început relația dintre Harrison Ford și Calista Flockhart

Harrison și Calista au început o relație în 2002 și și-au unit destinele prin căsătorie în 2010. Diferența de vârstă dintre ei este de 22 de ani. De-a lungul timpului, acest aspect a stârnit comentarii, dar Calista a menționat că niciodată nu au deranjat-o vorbele pe care le-a auzit.

Chiar și prima întâlnire dintre Ford și Flockhart a fost înconjurată de controverse. Momentul a avut loc la Globurile de Aur, în 2002. La acea vreme existau zvonuri conform cărora actrița ar fi vărsat intenționat vin pe Harrison pentru a atrage atenția și a iniția o conversație cu el. Cu toate acestea, ea a respins vehement aceste speculații. Ei s-au îndrăgostit rapid și nu au ezitat să-și facă publică relația.

Harrison Ford este posesorul unui brevet de pilot. În 2015, la vârsta de 72 de ani, actorul a suferit un accident cu avionul său de dimensiuni reduse pe un teren de golf din Los Angeles. Soția sa a sosit imediat la spital pentru a-i fi alături și l-a sprijinit pe tot parcursul perioadei de recuperare până la externare.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton