Homepage  / Vedete străine

Harrison Ford s-a transformat radical. Cea mai recentă apariție la un eveniment monden i-a îngrijorat pe fani

Harrison Ford s-a transformat radical. Cea mai recentă apariție la un eveniment monden i-a îngrijorat pe fani
17

de Cristina Țapu,

Harrison Ford, în vârstă de 82 de ani, a stârnit îngrijorarea fanilor după ce a apărut la un eveniment Disney. Actorul a pășit pe covorul roșu, vizibil slăbit, iar fanii se întreabă dacă nu cumva îndrăgitul artist se confruntă cu probleme de sănătate care îi pun sănătatea în pericol.

Harrison Ford, apariție îngrijorătoare la un eveniment marca Disney

Actorul în vârstă de 82 de ani a fost recompensat cu un premiu prestigios, de tip hall-of-fame, care recunoaște contribuțiile sale semnificative pentru Lucasfilm, o subsidiară a Disney. Datorită rolurilor sale legendare, în special lui Han Solo din Star Wars și arheologul aventurier Indiana Jones, Harrison Ford este considerat una dintre figurile de marcă ale studioului.

În timpul ceremoniei, Ford și-a lăsat amprentele pe un fel de tablou din ciment, însă fanii au observat că a întâmpinat dificultăți în a-și semna numele lângă acesta. Zeci de comentarii au fost scrise în dreptul imaginilor, iar mulți dintre fani și-au exprimat îngrijorarea.

„Mai este cineva îngrijorat de faptul că își ține mâna cu cealaltă?”, „E greu să-l văd cum îmbătrânește”, „Doamne, chiar nu arată bine”, „Felicitări lui pentru premiul obținut, dar chiar nu arată bine deloc”, au fost o parte dintre comentariile fanilor la videoclipul devenit viral în care apare Harrison Ford.

Actorul și-a revendicat premiul și a mulțumit tuturor pentru suținerea pe care i-au arătat-o pe parcursul carierei sale. În plus, actorul a declarat că este un adevărat privilegiu să aibă o profesie atât de frumoasă.

„Îi iubesc pe oamenii cu care am avut ocazia să lucrez. Nimeni nu face nimic în această industrie pentru mult timp de unul singur. Lucrăm împreună, indiferent cine suntem și ce facem”, a declarat Harrison Ford. El a adăugat: „Poveștile sunt pentru voi, despre voi, despre noi. Să pot lucra în acest domeniu este un privilegiu”.

Harrison Ford și Calista Flockhart trăiest o poveste de dragoste desprinsă din basme

Harrison și Calista au început o relație în 2002 și și-au unit destinele prin căsătorie în 2010. Diferența de vârstă dintre ei este de 22 de ani. De-a lungul timpului, acest aspect a stârnit comentarii, dar Calista a menționat că niciodată nu au deranjat-o vorbele pe care le-a auzit.

Harrison Ford și CalistaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Chiar și prima întâlnire dintre Ford și Flockhart a fost înconjurată de controverse. Momentul a avut loc la Globurile de Aur, în 2002. La acea vreme existau zvonuri conform cărora actrița ar fi vărsat intenționat vin pe Harrison pentru a atrage atenția și a iniția o conversație cu el. Cu toate acestea, ea a respins vehement aceste speculații.

Harrison Ford este posesorul unui brevet de pilot. În 2015, la vârsta de 72 de ani, actorul a suferit un accident cu avionul său de dimensiuni reduse pe un teren de golf din Los Angeles. Soția sa a sosit imediat la spital pentru a-i fi alături și l-a sprijinit pe tot parcursul perioadei de recuperare până la externare, demonstând dragostea profundă pe care i-o poartă.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton