; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harrison Ford: actoria îmi finanţează pasiunea pentru zbor

08 July 2010

Harrison FordActorul de 67 de ani, care are brevet de pilot pentru avioane şi elicoptere, deţine mai multe aparate de zbor şi spune că meseria de actor îi permite să-şi întreţină acest hobby, anunţă celebritywonder.com.

„Sunt recunoscător că oamenii încă vor să mă vadă pe marile ecrane – datorită onorariilor pot să-mi întreţin flota de avioane. Dacă nu aş mai fi distribuit în filme, ar trebui să zbor ca orice alt pasager', explică veteranul actor.

Deşi are o flotă de avioane, Harrison Ford spune că duce o viaţă simplă pe alte planuri şi nici măcar nu-şi cumpără haine noi: „În afară de a zbura, duc o viaţă sobră. Nu mi-am cumpărat un costum în viaţa mea. În schimb, port hainele cu care mă vedeţi în filme'.

Harrison Ford s-a căsătorit de curând cu actriţa Calista Flockhart (45 de ani) şi spune că zborul îi oferă un sentiment incredibil de libertate.

„Iniţial vroiam doar să învăţ ceva nou: vroiam să ştiu cum se operează un aparat de zbor. Mi s-a părut interesant să ajung să am aceleaşi abilităţi ca şi un pilot. Am un minunat sentiment de libertate când pilotez propriul avion. Dar nu risc, vreau să-mi duc familia în siguranţă acasă', a mai spus el.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare