; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gata vacanţa! „Happy Hour” începe azi la Pro TV

01 September 2011

„Happy Hour' se pregătește de al cincilea an de show zilnic cu noutăți, dar și cu rubrici deja consacrate, cu subiecte tari și invitați pe măsură. De pe 1 septembrie, Măruță se întoarce la Pro TV de la ora 17.45. Primul invitat va fi Zlata, cea mai flexibilă femeie din lume.

„Ne-am dat peste cap să găsim un invitat ce va lăsa pe toată lumea cu gura căscată. Și am găsit o persoană care se dă peste cap ca nimeni altcineva: zeița flexibilității', a dezvăluit Cătălin Măruță, proaspăt întors din vacanța din Marbella.

Zlata, aflată în exclusivitate la Măruță, este poreclită și femeia-elastic. Este o cunoscută contorsionistă, care deține mai multe recorduri mondiale. Ea a făcut parte din echipa de gimnaste a Rusiei și și-a perfecționat mișcările încă de la vârsta de patru ani.

Zlata va veni pe Happylica diseară și le va arăta românilor că poate face cu trupul său lucruri pe care nici nu și le-au imaginat.

„Happy Hour' ne ține la curent cu nunțile din show-biz

Măruță promite că de câte ori o vedetă va spune „da' sau „adio', acest lucru va fi consemnat în detaliu în emisiunea sa.

„Nimic nu ne va scăpa, după cum probabil telespectatorii s-au obișnuit deja. Astfel, vom fi alături de vedete în momentele importante din viețile lor, le vom felicita la botezuri, nunți, le vom încuraja în perioadele dificile sau când au nevoie să știe că cineva se gândește la ele', a explicat Măruță.

Măruță și bandul s-au mutat deja în casă nouă. Decorul este nou-nouț, iar Happylica va trona, cum era de așteptat, pregătită să ciulească urechile pentru a afla ce au vedetele de dezvăluit.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare