; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kadin cover photo cd8c73ee a1ed 4b11 b146 79de81d43fb2 mpositioned 640x360

Happy Channel va difuza sezonul trei al serialului turcesc „Femeie în înfruntarea desitnului”. Când are loc premiera pe micile ecrane

07 January 2020

Lansat în toamna trecutã în Turcia, cel de-al treilea sezon al serialului 'Femeie în înfruntarea destinului' ('Kadin'/'Woman') va putea fi urmãrit şi în România, în premierã şi în exclusivitate la Happy Channel. Astfel, din 13 ianuarie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmãri povestea emoţionantã a lui Bahar şi a familiei sale.

Încã de la lansarea primului sezon, în 2017, serialul turcesc a adunat numeroase premii în palmares: în 2019, premiul pentru 'Cel mai bun serial tv' la gala „Kemal Sunal Culture and Art Award', iar în 2017, la Tokyo Drama Awards, serialul a primit mai multe premii, printre care: 'Special Award', „Best Actress' (pentru Özge Özpirinçci) și ' Best Child Actor' (pentru cei doi copii din serial: Kübra Süzgün and Ali Semi Sefil). Şi în anul 2018 serialul turcesc şi-a adjudecat un premiu, de aceastã datã la categoria Cea mai bună dramă internațională',  din cadrul Tokyo International Drama Festival.

Luna premierelor, ianuarie le aduce telespectatorilor Happy Channel încã o surprizã. Unul dintre cele mai scumpe seriale britanice, „Rãzboi şi pace', ce o aduce în prima plan pe actriţa Gillian Anderson, cunoscutã publicului pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul „Dosarele X', va putea fi urmãrit din 19 ianuarie, în fiecare duminicã, de la 20:00, la Happy Channel.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare