; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Happy Channel va difuza în premieră „Uzurpatoarea”, remake ul telenovelei clasice

Happy Channel va difuza în premieră „Uzurpatoarea”, remake-ul telenovelei clasice

10 August 2020

Varianta 2019, cu Sandra Echeverria, a serialului clasic din 1998 ajunge în premieră pe micile ecrane românești la Happy Channel, care o va difuza sâmbăta și duminica de la 20.00, din 22 august.

A trecut un an și jumătate de când TV mania scria despre noua versiune a telenovelei clasice din 1998 și iată că noul serial ajunge și la noi.

Versiunea clasică, din 1998, cu Gabriela Spanic în dublu rol, cel al surorilor gemene Paola și Paulina, și cu Fernando Colunga, a făcut furori nu doar la mexicani, dar și în România, când a fost difuzată de Antena 1. Versiunea 2019, cu Sandra Echeverria în rol principal, nu este însă o telenovelă propriu-zisă, ci mai degrabă o miniserie: are doar 25 de episoade.

Cât despre poveste, aceasta este următoarea: prima doamnă a Mexicului, Paola Miranda, trăiește un adevărat infern acasă, din cauza soțului, președintele Mexicului. Ca să scape, pune la cale un plan sinistru: o va convinge pe geamăna ei identică, Paulina, să îi ia locul temporar, apoi o va omorî. După care ea, Paola, va fi liberă să-și trăiască viața cum consideră de cuviință. Dar, evident, socoteala din târg nu se potrivește cu cea de-acasă, iar lucrurile scapă de sub control.

În noua „Uzuratoarea', pe lângă Sandra Echeverria, mai joacă actorii Andrés Palacios (este președintele Mexicului și soțul Paolei) și Arap Bethke, care are rolul unui agent de securitate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare