; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Angelique Boyer   Tres veces Ana

Happy Channel: De azi, se schimbă orele de difuzare pentru „De trei ori Ana” şi „Gossip Girl”, începe încă un serial turcesc

03 April 2017

Telespectatorilor fideli, mai-marii Happy Channel le-au pregătit noutăţi importante: de luni, 3 aprilie, un nou serial turcesc intră în grila postului, iar serialele „De trei ori Ana' şi „Gossip Girl' vor avea alte ore de difuzare.

De luni, 3 aprilie, grila postului Happy Channel va fi încă o dată modificată.

Telenovela „De trei ori Ana'„Tres veces Ana', cu Angelique Boyer, este în grila la Happy Channel

După patru săptămâni de la debut, telenovela „De trei ori Ana', cu Angelique Boyer în triplu rol, este mutată pe alt tronson: va fi difuzată mai devreme, de la 12.45 (faţă de iniţialul 17.00, apoi 16.45).

Tot de luni, 3 aprilie, Happy Channel aduce serialul turcesc „Curajul iubirii', în original „Bir Çocuk Sevdim', o producţie ce s-a terminat în 2012 în Turcia, cu Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş, Bülent İnal şi Çetin Tekindor (noi îl ştim din „Asi – Împotriva destinului') în rolurile principale.

Curajul iubirii

Curajul iubirii

Primul episod al serialului „Curajul iubirii', care a fost difuzat şi în 2015 de Euforia TV, este programat pentru luni, 3 aprilie, de la 22.00.

Apariţia producţiei „Curajul iubirii' în grila postului înseamnă automat schimbarea orei pentru „Gossip Girl – Intrigi la New York', împins zilnic după ora 23.00.

Astfel, din 3 aprilie, programul serii la Happy Channel va arăta aşa:

De asemenea, merită precizat că joi, 6 aprilie, de la ora 19.45, va fi difuzat ultimul episod din „Când mama nu-i acasă'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare