; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

A_mentira 1280x720

Happy Channel redifuzează telenovela „Minciuna”, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale

23 September 2020

Happy Channel continuă să ne bucure după-amiezile cu telenovele clasice, care au făcut furori în anii ‘90. Astfel, din 3 octombrie, de la ora 10.00, telespectatorii pot revedea „Minciuna’, cu Guy Ecker şi Kate del Castillo în rolurile principale.

 

 

Printre cuplurile de telenovelişti care au avut o mare atracție pe micile ecrane se numără şi cel format din Guy Ecker şi Kate del Castillo, protagoniştii producţiei mexicane „Minciuna’ („La mentira’), care a avut premiera în 1998 în ţara de origine. Cele 100 de episoade ale serialului prezintă o poveste de iubire presărată cu multe obstacole şi, evident, minciuni. Totul începe cu sinuciderea lui Ricardo Platas (Rodrigo Abed) din cauza unei femei al carei nume începe cu „V’ şi cu dorinţa de răzbunare a fratelui său vitreg, Demetrio Asunzolo (Guy Ecker). Demetrio o crede vinovată pe Veronica (Kate del Castillo) şi decide să o cucerească doar pentru a-i face viaţa un chin.

 

 

Kate del Castillo se bucură în continuare de succes

Actriţa de origine mexicană Kate del Castillo (47 de ani) a anunţat în luna iulie a acestui an pe Instagram că narco-novela „Regina Sudului’  va avea și al treilea sezon. La rândul lor, şi cel de la compania Telemundo au confimat că serialul va avea un nou sezon, „Regina Sudului fiind cea mai vizionată producţie tv a lor de până acum.

Potrivit celor de la Telemundo filmările vor începe anul viitor, atât timp cât măsurile preventive ale COVID -19 o vor permite.

Sunt atât de încântată să împărtășesc această surpriză cu voi! Știu că o așteptați. Ce credeți că este?', a scris în descrierea clipului Kate del Castillo, în cadrul căruia apare un bilețet în care scrie, Confirmat! Regina Sudului va avea al treilea sezon.

Noul sezon al filmului „La Reina del Sur’ va prezenta și revenirea actorilor Isabella Sierra, Humberto Zurita sau Kika Edgar. Potrivit site-ului Deadline, sezonul produs de Telemundo va fi distribuit la nivel mondial de Netflix. 

Cel de-al doilea sezon a fost filmat  în 8 țări diferite, printre care și România, înainte de pandemia cauzată de virusul COVID-19.  Deși în acest an vor trebui să urmeze diferite măsuri de securitate pentru a rămâne sănătoși în timpul înregistrărilor, regina narconovelelor speră să călătorească și în acest nou sezon.

Joacă rar, dar bine

După „Minciuna’, actorul de origine braziliană i-a mai impresionat pe telespectatori şi cu telenovele „Salome’ (2001, în care a avut-o ca parteneră pe regretata actriţă Edith Gonzalez) şi „Eva Luna’ (2010). Guy (60 de ani) a luat o pauză de la actorie după 2014, însă a revenit anul trecut cu un rol într-un serial cu 13 episoade creat de Telemundo, „El Recluso’, în care acţiunea se petrece într-o închisoare. Imediat după cei de la Telemundo l-au distribuit în cel mai de succes serial al lor la ora actuală, „El señor de los cielos’. Guy a jucat până în 2019 şi în sezonul 7 al acestei producţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare