; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

58

Happy Channel redifuzează din 21 aprilie serialul turcesc „Cennet”

03 April 2020

Începând cu 21 aprilie telespectatorii vor putea revedea la Happy Channel serialul turcesc „Cennet', de luni până vineri, de la ora 22.00. Producția difuzată în Turcia între 2017-2018 spune, de-a lungul celor 36 de episoade, povestea personajului cu același nume, interpretat de Almila Ada (25 de ani).

Cennet creşte în grija bunicii sale, după ce a fost abandonată de femeia care i-a dat viață şi la maturitate se îndrăgosteşte de un arhitect, Selim (Berk Atan, Guneș). Ani mai târziu, Cennet și mama sa ajung față în față, însă nici de această dată tânăra nu are parte de dragostea mamei sale, ci dimpotrivă. Rolul din „Cennet' („Cennet’in Gözyaslari') este primul principal din cariera Almilei. Aceasta a debutat în actorie în 2014, fiind pasionată până atunci de balet. Almila a studiat baletul atât în Turcia, cât şi la Londra, însă în urma unui accident la tendonul lui Achile s-a reorientat spre actorie.

După „Cennet', ea a mai jucat în două seriale, „Bir Deli Rüzgar' și „Guvercin', dar și în comedia romantică „Son Parti'. Puțini știu că frumoasa actriță a avut un rol minor în filmul „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron'/ „Avengers: Age of Ultron' (2015). Ea a interpretat personajul jucat de Scarlett Johansson în copilărie, când era o mică balerină.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare