; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pasarea spin

Happy Channel difuzează în acest weekend continuarea la „Pasărea spin”

18 March 2017

Happy Channel difuzează pe 18 și 19 martie, de la ora 20.00, miniseria în două părți „Pasărea spin: Continuarea'. Dintre actorii seriei originale din 1983, doar Richard Chamberlain a acceptat să joace în continuare, apărând desigur în rolul părintelui Ralph de Bricassart. Rolul lui Meggie este jucat de Amanda Donohoe.

Seria acoperă „anii lipsă' din producția originală, adică ce s-a întâmplat timp de 19 ani, între nașterea lui Dane (fiul protagoniștilor) și întoarcerea lui Ralph în Australia.

Miniseria originală „Pasărea spin' a fost difuzată pentru prima oară de canalul american ABC, din 27 până pe 30 martie, în 1983, acum aproape 34 de ani. Din distribuție făceau parte, tineri și frumoși, Richard Chamberlain, Rachel Ward, Barbara Stanwyck, Christopher Plummer, Bryan Brown.

Povestea, adaptare după romanul cu același nume al australiencei Colleen McCullough, acoperă 60 de ani din viața familiei Cleary, având în centru povestea iubirii interzise dintre tânăra Meggie Cleary şi preotul Ralph de Bricassart. A fost un succes enorm, făcând din „Pasărea spin' a doua cea mai vizionată miniserie din Statele Unite, după „Rădăcini' / „Roots' (1977).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare