; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Temp

Happy Channel difuzează, din 5 iulie, serialul coreean „Prețul libertății”

28 June 2019

De vineri, 5 iulie, Happy Channel va difuza, în fiecare weekend, de la 22.00, serialul coreean „Prețul libertății' / „Temptation'.

În prim-planul poveştii se află Cha Seok-hoon (Kwon Sang-woo), care are un mariaj fericit cu Na Hong-joo (Park Ha-sun), chiar dacă provin din medii sociale diferite. Situaţia din familia lor se schimbă în momentul în care Cha Seok-hoon începe să aibă probleme în afaceri din cauza partenerului său. 

Pentru a-și plăti o datorie uriaşă, pentru care ar putea ajunge la închisoare, el ia în consideraţie propunerea indecentă a lui Yoo Se-young (Choi Ji-woo), o femeie influentă şi bogată, supranumită „Doamna de „Fier', şi anume să fie trei zile la dispoziția ei. Cha Seok-hoon nu stă prea pe mult pe gânduri şi acceptă, la fel şi soţia lui, fără să ştie ce consecinţe va avea acest lucru asupra mariajului lor. Serialul, care a fost difuzat în Coreea de Sud în 2014, are 20 de episoade.

Această producţie îi reuneşte pe actorii Choi Ji-woo şi Kwon Sang-woo, care au jucat în 2003 în serialul de succes „Trepte spre Rai' („Stairway to Heaven').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare