; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jane the virgin season 5 netflix release schedule

Happy Channel difuzează din 4 martie serialul „Jane, mamă virgină”

26 February 2019

Postul Happy Channel difuzează, începând cu 4 martie, „Jane, mamă virgină' („Jane the Virgin'), o producţie de succes în America, al cărei sezon 5 va avea premiera pe 27 martie.  Serialul este adaptarea americană a telenovelei venezuelene „Juana la virgen' din 2002 cu Daniela Alvarado în rolul principal, şi spune povestea lui Jane Villanueva (Gina Rodriguez, Glob de Aur pentru rol), o tânără de 23 de ani, foarte credincioasă, care lucrează ca ospătăriţă într-un hotel din Miami.

Viaţa protagonistei se schimbă radical când este inseminată articifial, din greşeală, în timpul unui control de rutină. Jane află cu stupoare că a rămas însărcinată şi decide să păstreze copilul, în ciuda tuturor bârfelor. Tatăl biologic al copilului este Rafael Solano (Justin Baldoni), un bărbat trecut prin multe în viaţă, directorul hotelului unde Jane lucrează. Petra (Yael Grobglas), soţia infidelă a lui Rafael, afla că Jane aşteaptă un copil cu acesta şi decide să-i pună beţe în roate. În rolul lui Rogelio De La Vega apare cunoscutul actor de telenovele Jaime Camil („Menajere ambițioase', „Toantele nu merg în rai' şi „Pădurea blestemată').

Actriţa de origine portoricană Gina Rodriguez (34 de ani) a jucat şi în alte producţii cunoscute până la „Jane, mamă virgină', precum „Lege şi ordine' şi „Dragoste şi putere', iar anul acesta va avea premiera la două pelicule: „Untitled Miranda July Project' şi „Someone Great'. Cât priveşte viaţa personală, Gina s-a logodit anul trecut cu actorul Joe LoCicero, cu care are o relaţie din 2016 şi pe care l-a cunoscut la filmările serialului „Jane, mamă virgină'.

După terminarea sezonului 5, şi ultimul al serialului, cei de la The CW vor difuza anul acesta şi un spin-off, intitulat „Jane The Novelas', iar Gina Rodriguez tocmai a confirmat faptul că va intra din nou în pielea lui Jane. Producţia „Jane, mamă virgină' va fi difuzată de Happy Channel de luni până joi, de la ora 22.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare