; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Happy Channel difuzează, de azi, serialul de comedie “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”)

Happy Channel difuzează, de azi, serialul de comedie “Baby Daddy” (“Tată de fetiță”)

22 May 2017

Începând de astăzi, 22 mai, Happy Channel difuzează în premieră în România, serialul de comedie marca Disney Baby Daddy' (Tată de fetiță'). Serialul va putea fi urmărit în locul „Gossip Girl', de luni până vineri, de la 23:15 la 23:45.

Serialul Baby Daddy' (Tată de fetiță'), care a câștigat în acest an People’s Choice Awards pentru Cea mai bună comedie de televiziune, aduce la Happy Channel peripețiile amuzante ale lui Ben, un tânăr căruia viața i se schimbă total când află că la 20 ani este deja tătic.

Într-o zi, Ben găsește în fața ușii un pachet special, un coș cu un bebeluș simpatic, rodul iubirii după o relație de o scurtă durată. Însă, Ben nu fuge de responsabilități și își crește fiica, pe micuța Emma, cu ajutorul fratelui său, Danny, prietenilor săi apropiați, Riley și Tucker, iar uneori cu ajutorul mamei sale un pic cam arogantă, Bonnie.

Din distribuție fac parte: Jean-Luc Bilodeau (Ben), Melissa Peterman (Bonnie), Tahj Mowry (Tucker), Derek Theler (Danny) și Chelsea Kane (Riley). Jean-Luc Bilodeau (Ben) este un actor de origine canadiană, cunoscut și pentru rolurille din LOL', unde a jucat alături de Miley Cyrus, și din Piranha 3D', unde a jucat alături de David Hasselhoff, iar actrița Melissa Peterman (Bonnie) a mai jucat în filmul Here Comes the Boom' alături de Salma Hayek și Kevin James.

Filmările pentru Baby Daddy' (Tată de fetiță') au avut loc în California, iar serialul a fost difuzat pentru prima dată în US, pe canalul TV ABC Family. Michael Lembeck, regizorul de la Baby Daddy' (Tată de fetiță'), a câștigat premiul Primetime Emmy pentru regia din Friends', iar Dan Berendsen, scenaristul serialului, este unul dintre creatorii producției Hannah Montana: The Movie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare