; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elif serial

Happy Channel anunță schimbări: „Elif” revine cu sezonul 3, iar „Feriha” își schimbă ora de difuzare

17 July 2017

Mult așteptatul sezon trei al serialului „Elif' va începe lunea viitoare, pe 24 iulie, în exclusivitate la Happy Channel, anunță postul tv. Micuța actriță Isabella Damla Güvenilir le dă întâlnire fanilor, de luni până vineri, de la 19.00 la 20.00.

Noutățile nu se opresc aici. Serialul „Feriha' își schimbă ora de difuzare, putând fi urmărit în intervalul 17.00-19.00.

Elif', care spune povestea micuţei Elif Emiroğlu (interpretată de actrița Isabella Damla Güvenilir), revine cu cel de-al treilea sezon, din 24 iulie, la Happy Channel.  

Fanii serialului turcesc vor face cunoștință cu un personaj nou. Yusuf, fost avocat, interpretat de actorul Umut Ozkan, va crea o serie de intrigi pe parcursul episoadelor.

„Yusuf a intrat în serial abia în acest sezon, al treilea. Este un personaj misterios, a fost avocat în trecut, dar după ce a trăit un eveniment neplăcut, a renunțat la această meserie și și-a deschis o librărie. Este o persoană bună, dar în fața răului, poate fi și el rău, a declarat, pentru Happy Channel, Umut Ozkan, noul actor care s-a alăturat distribuției serialului.

Din 24 iulie, „Elif' va fi difuzat în exclusivitate la Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 19.00 la ora 20.00, iar „Feriha' se mută în intervalul 17.00-19.00.

Feriha' („Adını Feriha Koydum') spune povestea de dragoste dintre Feriha Yılmaz (Hazal Kaya) și Emir Sarrafoğlu (Çağatay Ulusoy). Feriha este o tânără care trăiește la limita sărăciei, într-un cartier al bogaților. În momentul în care ajunge să studieze cu o bursă la Universitate, viața i se schimbă radical. Acolo îl întâlnește pe Emir, de care se îndrăgostește la prima vedere.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare