; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Emanet  Mostenirea

Happy Channel aduce o nouă dramă turcească: „Moștenirea”. Când are loc premiera

07 July 2021

Postul Happy Channel difuzează vara aceasta cu o nouă dramă romantică turcească, „Moștenirea'. Serialul care ni-i aduce în case pe carismaticii Sıla Türkoğlu și Halil Ibrahim Ceyhan, doi tineri actori turci, are premiera pe 7 iulie, urmând să fie difuzat zilnic în timpul săptămânii, de la ora 18.00. 

 

Serialul „Moștenirea' (în original „Emanet') a fost lansat în Turcia în aprilie 2020 și a fost bine primit de către public, chiar dacă nu are o distribuție cu actori foarte cunoscuți. În centrul poveștii se află Seher (Sıla Türkoğlu), o tânără care își părăsește cartierul modest în care trăiește, pentru a se muta în conacul unei familii înstărite, Kırımlı, la rugămintea surorii ei aflate pe patul de moarte.

Aceasta îi cere lui Seher să aibă grijă de fiul ei, Yusuf (Berat Rüzgar Özkan), după ce va muri. Seher îl cunoaște pe Yaman (Halil Ibrahim Ceyhan), unchiul lui Yusuf, un afacerist dur care are legături cu mafia. Între Seher și Yaman se naște o frumoasă poveste de iubire, care nu este văzută cu ochi buni de către rudele lui Yaman.

 

Pe protagoniști îi știm și noi

Interpreta lui Seher, Sıla Türkoğlu, s-a născut în urmă cu 22 de ani la Izmir, iar debutul în actorie l-a făcut în 2018, „Moștenirea' fiind cel de-al treilea ei proiect tv. Telespectatorii români au mai văzut-o, tot la Happy Channel, și în serialul „Jurământul' („Yemin'), în rolul Sunei.

Sıla este pasionată de modă și de actorie evident, domeniu în care își dorește să se perfecționeze. Nu doar Sıla este la începutul carierei sale actoricești, ci și partenerul ei, Halil Ibrahim Ceyhan, cel care îi dă viață lui Yaman. 

Halil Ibrahim Ceyhan (35 de ani) este cântăreț, compozitor, manechin, iar din 2019, de când a jucat în primul său film, comedia „Hemen Döneriz', și actor. El a recunoscut că se indentifică cu personajul pe care îl joacă în producția de la Happy Channel:

„Avem multe în comun: ca și Yaman sunt o persoană foarte conștiincioasă și sunt un tip familist. Am ajuns să îmi iubesc foarte mult personajul. Producția merge foarte bine în primul rând datorită poveștii sale frumoase. Chiar dacă uneori programul nostru este foarte încărcat, deoarece este un serial care se difuzează în fiecare zi a săptămânii, trebuie să știți că muncim cu mare drag. Ne distram pe platouri, chiar și atunci când începem să criticăm anumite scene'. 

Mai mult, actorul a recunoscut că se indentifică cu personajul pe care îl joacă în producția de la Happy Channel: „Avem multe în comun, ca și Yaman sunt o persoană foarte conștiincioasă, sunt un tip familist, îmi plac copiii și să mă dezvolt la nivel personal de câte ori am ocazia. Am ajuns să îmi iubesc foarte mult personajul.

Producția „Moștenirea' merge foarte bine în primul rând datorită poveștii sale frumoase. Chiar dacă uneori programul nostru este foarte încărcat, deoarece este un serial care se difuzează în fiecare zi a săptămânii, trebuie să știți că muncim cu mare drag. Ne distram pe platouri, chiar și atunci când începem să criticăm anumite scene'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare