; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Totalmente Demais

Happy Channel aduce, din 2 martie, serialul brazilian „O Cenușăreasă la Rio”

22 February 2018

Începând cu vineri, 2 martie, de la ora 19.00, Happy Channel difuzează serialul brazilian O Cenușăreasă la Rio' (Totalmente demais'). Telenovela, o comedie romantică cu 175 de episoade, a fost văzută în ţara de origine la postul Rede Globo între 9 noiembrie 2015 – 30 mai 2016.

Anul trecut, producţia O Cenușăreasă la Rio' a fost nominalizată la gala International Emmy Awards', la categoria Cea mai bună telenovela', câştigată de serialul turcesc Dragoste infinită' (Kara Sevda').

Serialul are la bază, într-o mică măsură, piesa Pygmalion' a lui George Bernard Shaw.

În centrul poveştii se află Eliza (Marina Ruy Barbosa), o tânără de 18 ani, care fuge din orăşelul mic în care trăieşte la Rio de Janeiro, după ce e agresată de Dino, tatăl ei vitreg. Despre tatăl său biologic, Eliza nu știe mai nimic, doar că este șofer de camion, însă cea mai mare dorință a ei este să-l găsească. Dar în Rio, Eliza nu are prea multe șanse de supraviețuire. I se fură ultimii bani pe care îi are şi ajunge să trăiască pe străzi. Ulterior, Eliza începe să vândă flori prin restaurante şi aşa îl cunoaşte pe Arthur (Fábio Assunção), patronul unei agenţii de modele, care îi promite o carieră de succes. Cei doi se îndrăgostesc, însă două femei le pun beţe în roate.

Din distribuţie mai fac parte, printre alţii, Felipe Simas (Floarea din Caraibe'), Juliana Paes (Karla din Clona'), Juliana Paiva, Humberto Martins, Vivianne Pasmanter şi Daniel Rocha.

Primele episoade din „O cenușăreasă la Rio' vor fi difuzate în calup de câte două, vineri și sâmbătă, pe 2 și 3 martie, de la ora 19.00 la ora 21.00.

Trailer „O cenușăreasă la Rio':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare