; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O gramada de caramele foto

Happy Channel a anunțat data de lansare a serialului românesc „O grămadă de caramele”

04 September 2017

După ce am aflat actorii care fac parte din distribuția noului serial românesc „O grămadă de caramele', Happy Channel a anunțat și data de lansare.

Serialul va debuta luni, 18 septembrie pe postul de televiziune Happy Channel.

„O grămadă de caramele' este produs de Ruxandra Ion după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore și este continuarea  sezoanelor „Când mama nu-i acasă' și „Șase clipe fără ea' difuzate în această primăvară.

„Telespectatorii să se pregătească pentru că vin momente speciale pentru ei, unele chiar comice, sunt responsabilă și eu de treaba asta. Se vor întâlni  cu o poveste foarte frumoasă!', a declarat Carmen Tănase, actrița care o interpretează pe buni Smaranda.

„Este o întâlnire cu serialul românesc, o întâlnire de bun augur. Eu consider că lumea are nevoie de aceste povești. O întâlnire superbă cu niște actori extraordinari! Când veneam dimineața la filmări, începea bucuria jocului. Am fost ca o familie și suntem în continuare ca o familie, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult, pentru că eu așa cred că se face această profesie.', a povestit Marian Râlea, care îl interpretează pe Tănase Găleată zis Tănase Șapte Case.

În afară de cei doi actori, din distribuție mai fac parte Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Ioana Ginghină, Doinița Oancea, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Andreas Petrescu, Dana Dembinski, Ion Ion, Augustin Viziru, Rodica Negrea, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Bubu Cernea, Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare