; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Richard Armitage (2)

„Hannibal”: un actor din „Hobbitul” devine ucigaș în serie

14 January 2015

Actorul englez Richard Armitage, pe care l-ați văzut jucând rolul lui Thorin în cele trei părți ale filmului „Hobbitul', a fost cooptat în distribuția „Hannibal', scrie tvline.com.

Richard Armitage (2)

Producătorii serialului și-au anunțat intenția de a introduce în sezonul al treilea personajul Francis Dolarhyde, emblematic pentru bestiarul monstruos realizat de Thomas Harris, scriitorul american care și-a câștigat renumele cu tetralogia „Hannibal Lecter'. Și au găsit actorul cu dinți suficienți de ascuțiți pentru a-i da viață acestui ucigaș: Richard Armitage.

 

Armitage va apărea în șase episoade din sezonul trei al serialului marca NBC și va interpreta un rol negativ, acela al lui Francis Dolarhyde, supranumit și Zâna Măseluță, care este un criminal în serie și principalul erou negativ al cărții „Red Dragon', a lui Thomas Harris (pe baza acestei cărți este bazat serialul „Hannibal', n.r.)

Rolul Francis Dolarhyde a mai fost interpretat de Ralph Fiennes în pelicula „Red Dragon' (2002, film regizat de Brett Ratner).

Michael Pitt a plecat din serialul „Hannibal'

Luna trecută, rolul sociopoatului Mason Verger a fost redistribuit. Joe Anderson (actor care deţine rolul principal masculin în serialul AMC „The Divide – Preţul verdictului') i-a luat locul lui Michael Pitt („Boardwalk Empire'). Schimbarea se va face uşor: personajul are faţa desfigurată în poveste, după ce Hannibal (Mads Mikkelsen) îl droghează şi îl pune să-şi taie bucăţi din ea. Anderson a postat deja pe Instagram o imagine în care este machiat ca Mason Verger.

Te-ar putea interesa și:

„Hannibal': cel de-al doilea sezon se încheie cu un deznodământ șocant

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare