; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NUP_163396_0047

„Hannibal”: cel de-al doilea sezon se încheie cu un deznodământ șocant

30 June 2014

Au rămas doar câteva ore până la mult-așteptatul final al sezonului 2 din „Hannibal'. De-a lungul episoadelor din 2014, telespectatorii au fost puși față în față cu dezvăluiri șocante și intrigi din ce în ce mai elaborate.

NUP_163396_0047

Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Dr. Hannibal Lecter şi Will Graham devine principalul fir narativ al serialului, odată cu încarcerarea lui Will în azilul de boli mintale, pentru crimele comise de Spintecătorul din Chesapeake.

La finalul sezonului 2, agenții Will Graham și Jack Crawford au pregătit un plan minuțios prin care să-l prindă pe geniul criminal în flagrant. „Sunt un pescar bun, Jack', i-a spus Will colegului său în penultimul episod din serie. Chiar dacă ultimul episod din sezon este intitulat „Mizumono' („joc al șansei' în limba japoneză), în fascinantul thriller, niciun gest nu este întâmplător, iar aparențele sunt de cele multe ori înșelătoare. Episodul 13 crește pulsul telespectatorilor atunci când au loc mai multe reintrări în scenă șocante ale unor personaje surprinzătoare. Care este relația acestor personaje cu Dr. Lecter și care sunt adevăratele lor intenții? Va reuși oare Jack să prindă captura cea mare? Sau va pica chiar el în plasa lui Hannibal?

O bună parte dintre răspunsurile la aceste întrebări ies la iveală în ultimul episod din sezonul 2, însă creatorul serialului, Bryan Fuller, ne lasă cu sufletul la gură până în sezonul 3.

Finalul sezonului 2 din serialul „Hannibal' va fi difuzat pe 30 iunie, de la ora 23:00 pe AXN.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare