; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle Berry şi Olivier Martinez au apărut împreună

25 October 2010

Cei doi actori au confirmat ceea ce presa tabloidă specula de ceva timp, anume că au o relaţie, după ce au apărut împreună pe covorul roşu la o gală caritabilă, în Hollywood, relatează FemaleFirst.co.uk.

Actriţa din Puterea dragostei' a apărut la braţul colegului de breaslă francez, pentru a poza la evenimentul Carousel of Hope' din Beverly Hills, în ceea ce a fost prima lor apariţie oficială ca un cuplu. Relaţia lor a început în vară, în timpul filmărilor de la pelicula Dark Tide'.

Potrivit unei surse, Berry şi Martinez (ambii de 44 de ani) au fost de nedespărţit' la eveniment, în timp ce al doilea se apleca în continuu şi-i şoptea lui Halle la ureche, făcând-o să râdă'.

Legătura lor chiar pare să devină serioasă, având în vedere că, potrivit unor apropiaţi, Halle l-a prezentat pe Martinez mamei sale, Judith, la începutul acestei luni.
Înainte de a-şi începe relaţia cu actorul francez, Berry s-a despărţit de tatăl fiicei sale, fotomodelul Gabriel Aubry, în aprilie. Printre cuceririle lui Martinez se numără şi cântăreaţa australiană Kylie Minogue.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare