; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle Berry şi-a fracturat piciorul la filmări

22 September 2011

Actriţa americană Halle Berry (44) şi-a fracturat piciorul drept, miercuri, în timp ce se afla în Spania, unde filma câteva scene pentru următorul ei film, „Cloud Atlas', scrie Dailymail în ediția electronică.

Actriţa americană, care se află în Spania pentru a filma câteva scene din filmul “Cloud Atlas”, s-a accidentat după ce s-a împiedicat în timp ce se plimba pe proprietatea pe care a închiriat-o, potrivit site-ului tmz.com.

„Ea a auzit o pârâitură și apoi a simțit durerea. Halle a fost dusă la spital, unde doctorii i-au pus piciorul în ghips. Ea a fost externată din spital într-un scaun cu rotile', a scris tmz.com.

Actriţa a fost transportată la spital, unde medicii i-au pus piciorul drept în ghips, iar apoi a fost externată într-un scaun cu rotile.

Producătorii filmului au decis să continue filmările, dar vor fi nevoiţi să apeleze la câteva stratageme.

Astfel, ei o vor filma pe Halle Berry de la bust în sus, vor folosi o dublură pentru scenele în care actriţa urma să apară în picioare şi vor turna pentru următoarele două săptămâni doar acele scene în care actriţa americană nu urma să apară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare