; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle Berry si Olivier Martinez 1

Halle Berry se va apăra singură în instanță. Procesul de divorț de Olivier Martinez nu s-a terminat

28 August 2020

Au trecut 5 ani de când s-a despărțit de Olivier Martinez, însă procesul nu s-a finalizat nici astăzi. Actrița Halle Berry a decis să se apere singură în instanță, în procesul de divorț de Olivier Martinez. 

 Potrivit Daily Mail, fosta sa avocată a actriței, Zakiyan Beck, s-ar fi retras – la polul opus, avocata lui Martinez rămâne cunoscuta Laura Wasser.

Deși divorțul celor doi se sfârșise deja în decembrie 2016, când Halle Berry și Olivier Martinez au căzut de acord asupra custodiei comune pentru fiul lor în vârstă de 6 ani, Maceo, acum doi ani Berry a fost chemată din nou în instanță pentru a semna un act oficial în acest sens, potrivit TMZ.

Martinez a fost de acord ca actrița care a interpretat-o pe Catwoman să declare că ea a decis să divorțeze prima (conform procedurii din California) – problema privind cine a părăsit pe cine exista încă din octombrie 2015.

În același an, fostul cuplu de la Hollywood lansa și o declarație publică:

„A fost extrem de greu pentru noi să ajungem la decizia de a divorța. Mergem fiecare mai departe cu dragoste și respect unul pentru celălalt, concentrându-ne împreună să îi oferim fiului nostru doar ce e mai bun. Nu ne dorim decât fericire unul altuia și sperăm să ne respectați atât decizia, cât și intimitatea copilului nostru în această perioadă dificilă.'

Actorii Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit în 2013 la scurt timp după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru Dark Tide. La doar 3 luni după aceea, cei doi au anunțat și nașterea fiului lor, Maceo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare