Homepage  / Vedete străine

Halle Berry, senzațională într-o rochie transparentă la premiera „The Union”. Imagini de pe covorul roșu

Halle Berry, senzațională într-o rochie transparentă la premiera „The Union”. Imagini de pe covorul roșu
13

de Roxana Mirea,

Halle Berry a avut o apariție de senzație la premiera filmului „The Union”, eveniment ce a avut loc în Los Angeles. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a atras toate privirile și și-a etalat silueta impecabilă într-o rochie îndrăzneață și foarte transparentă.  

Halle Berry, cu lenjeria la vedere la premiera „The Union” 

Halle Berry a întors capetele cu apariția ei senzuală pe covorul roșu. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a sărbătorit premiera comediei de acțiune „The Union”, în care joacă alături de Mark Wahlberg. Evenimentul a avut loc luni, 12 august, la Egyptian Theater din Los Angeles. 

Berry a atras toate privirile când a pășit într-o rochie neagră cu mânecă lungă, transparentă, dintr-o singură piesă, cu accente florale. Stilizată de Lindsay Flores, ținuta senzuală a lui Berry prezenta decupaje în jurul taliei și un decolteu adânc în V. Ea nu a ezitat să își arate formele în timp ce poza pe covorul roșu, expunându-și lenjeria intimă care s-a văzut prin materialul transparent al rochiei.  

Halle Berry, cu lenjeria la vedere la premiera „The Union” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Alături de Wahlberg, Berry a mai fost însoțită de actorii Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee și Jackie Earle Haley.  

„The Union” este pe Netflix din 16 august.  

Halle Berry are noi probleme cu fostul soț, Olivier Martinez 

Halle Berry a cerut instanței să-l forțeze pe fostul ei soț, Olivier Martinez, să participe la terapie de co-parenting. Actrița susține că francezul demonstrează „o nesocotire neglijentă” față de acest proces. 

Cererea lui Halle Berry ca o instanță să intervină în acordul de co-parenting dintre ea și Olivier Martinez pentru fiul lor Maceo, în vârstă de 9 ani, a fost respinsă, deoarece ea a susținut că el nu a văzut un antrenor de co-parenting așa cum au planificat anterior. 

Pe 29 mai, actrița din „The Union” și fostul ei soț Martinez, în vârstă de 58 de ani, au fost de acord să urmeze o „terapie de co-parenting” cu un antrenor pentru a „rezolva disputele și conflictele dintre ei, în efortul de a-l crește cu succes” pe Maceo, potrivit documentelor judiciare obținute de People la acea vreme. 

Acum, Berry susține că Martinez nu a reușit să ia parte la ședințele de terapie. În dosar, ea susține că Martinez „a ales să încalce în mod repetat acordurile și ordinele judecătorești cu o privire nepăsătoare”, adăugând că presupusul său „comportament dăunează” fiului lor și „relației deja tensionate” a foștilor soți. 

Berry a dorit ca Martinez să fie obligat să participe la cel puțin încă o ședință înainte de sfârșitul lunii iulie și să continue cu programul convenit anterior în august. Berry a cerut instanței să „impună respectarea de către Olivier” a acordului până luni, 29 iulie. Cu toate acestea, judecătoarea a respins cererea din cauza „lipsei unor circumstanțe urgente”, conform documentelor judiciare văzute de PEOPLE.

Sursa foto: Hepta 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton