; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle Berry, dorită de Olivier Martinez şi Gabriel Aubry

30 August 2010

Halle BerryFrumoasa actriţă este curtată atât de fostul iubit, Gabriel Aubry, cu care are împreună o fetiţă, cât şi de Olivier Martinez, partenerul ei din pelicula Dark Tide', la care filmează în prezent, anunţă showbizpsy.com.

Olivier vrea cu tot dinadinsul să o cucerească pe Halle', a declarat o sursă pentru National Enquirer'. La rândul ei, Halle îl place pe Olivier, însă Gabriel a simţit că se întâmplă ceva şi vine deseori pe platouri. Halle nu ştie însă dacă să continue să mai încerce cu Gabriel sau să-l accepte pe Olivier pentru că este sexi, inteligent şi matur.

Olivier îi face complimente lui Halle, spunându-i că este cea mai frumoasă femeie de pe Pământ. Ei au fost surprinşi sărutându-se şi îmbrăţişându-se în pauze şi sunt împreună şi în afara platourilor', a continuat aceasta.

De curând, Halle (44 de ani) a explicat de ce s-a despărţit de fostul ei iubit, modelul de origine canadiană Gabriel Aubry în luna mai a acestui an: Realizezi doar că nu ţi-e dat să ai ceva de durată cu toată lumea. Am adus pe lume acest copil minunat şi cred că de aceea am ajuns să fim un cuplu.

Datorită acestui lucru, vom fi împreună pentru totdeauna noi trei. Nu am închis capitolul dragoste, însă nu vreau să ma aşez la casa mea', a zis actriţa. Halle şi Gabriel (34 de ani) s-au cunoscut în 2005 la un shooting pentru Versace şi au împreună o fetiţă de doi ani pe nume Nahla Ariela.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare