; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halle Berry ar renunţa la actorie pentru fetiţa sa

03 January 2011

Actriţa premiată cu Oscar, care are o fetiţă de doi ani – Nahla – cu fostul iubit Gabriel Aubry, a declarat că lista sa de priorităţi s-a schimbat de când a devenit mamă şi că nu se mai concentrează pe carieră atât de mult, relatează femalefirst.co.uk.

Copiii îţi schimbă priorităţile şi acum am un scop mult mai important pentru care sunt aici. Iubesc să fac filme, dar aş renunţa la asta într-o secundă pentru a fi cu fiica mea, pentru că ea este dragostea vieţii mele. Ea m-a transformat într-un om mai bun pentru că mă pune să mă gândesc ce e mai bine pentru fetiţa mea?' înainte de a lua orice decizie,' a spus Halle Berry, citată de FemaleFirst.

Actriţa de 44 de ani, care în prezent are o relaţie cu Olivier Martinez (fostul iubit al cântăreţei Kylie Minogue) a mărturisit că Nahla a avut un cuvânt greu de spus şi în privinţa modului în care îşi alege partenerii.

Orice alegere aş face acum, inclusiv cu cine îmi petrec viaţa privată, nu mai depinde de mine atât de mult, aleg ce e mai bine pentru ea,'  spune vedeta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare