Homepage  / Vedete străine

Halle Berry, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul actoriei. Cum a ajuns de pe platou direct la spital în repetate rânduri

Halle Berry, despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul actoriei. Cum a ajuns de pe platou direct la spital în repetate rânduri
16

de Cristina Țapu,

Halle Berry a discutat recent despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. În timp ce promova noul său film de spionaj, „The Union”, în care joacă alături de Mark Wahlberg, Berry a mărturisit că a suferit numeroase accidentări serioase pe platourile de filmare, inclusiv fracturi osoase și episoade în care și-a pierdut cunoștința.

Halle Berry a suferit accidentări grave pe platoul de filmare

Meseria de actor nu este atât de ușoară pe cât am putea crede la prima vedere. Halle Berry a povestit despre episoadele mai puțin plăcute prin care a trecut pe paltoul de filmare. Nu de puține ori, actrița a suferit accidentări grave și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

„Mi-am rupt brațul, coastele, coccisul și mai multe degete de la mâini și picioare”, a declarat actrița de 57 de ani într-un interviu pentru o platformă de streaming. „Mi-am pierdut cunoştiinţa de trei ori”, a subliniat ea.

Halle Berry, cu lenjeria la vedere la premiera „The Union” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

În 2021, în timpul filmărilor pentru „Bruised”, actrița a fost dusă la spital după ce și-a fracturat coastele într-o scenă de luptă, dar a ales să nu dezvăluie incidentul timp de câteva zile. Nu era prima oară când Halle Berry suferea răni grave. În 2003, în timpul filmărilor pentru „Gothika”, și-a fracturat un os la antebraț, ceea ce a dus la amânarea producției cu câteva săptămâni. În 2019, Berry și-a rupt din nou coastele pe platourile de filmare pentru „John Wick: Chapter 3 — Parabellum”.

În ciuda acestor dificultăți, Berry a arătat un angajament extraordinar față de cariera sa, învățând tehnici de arte marțiale pentru rolul său din „Catwoman” (2004).

Născută pe 14 august 1966 în Cleveland, Ohio, Halle Berry a început să-și construiască cariera în industria divertismentului ca model înainte de a face tranziția către actorie. Debutul său cinematografic a venit în anii ’90, dar a fost anul 2001 când a câștigat recunoaștere internațională. Atunci, Berry a câștigat Premiul Oscar pentru Cea Mai Bună Actriță pentru rolul său din „Monster’s Ball”, devenind prima femeie de culoare care a primit acest prestigios trofeu.

Halle Berry nu este cunoscută doar pentru rolurile sale de acțiune. De-a lungul carierei, ea a demonstrat o mare versatilitate, jucând în filme diverse care variază de la drame și comedii la thrillere. Filme precum „X-Men” și „Die Another Day” i-au consolidat statutul de vedetă internațională, iar implicarea ei în proiecte ca „Frankie & Alice” și „The Call” a evidențiat versatilitatea lui Halle.

Halle Berry a făcut furori la premiera filmului „The Union”

Halle Berry a întors capetele cu apariția ei senzuală pe covorul roșu. Actrița, în vârstă de 58 de ani, a sărbătorit premiera comediei de acțiune „The Union”, în care joacă alături de Mark Wahlberg. 

Evenimentul a avut loc luni, 12 august, la Egyptian Theater din Los Angeles. Berry a atras toate privirile când a pășit pe covorul roșu într-o rochie neagră cu mânecă lungătransparentă, dintr-o singură piesă, cu accente florale. 

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton