; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Suleyman Magnificul (2)

Halit Ergenc: “Vorbele pe care le spune Suleyman în ultimul episod mi-au răsunat mult timp în minte”

11 December 2014

În această seară, de la ora 20.00, Kanal D va difuza ultimul episod din serialul fenomen Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii'. De mâine, 12 decembrie, în fiecare joi și vineri, de la ora 20.00, în locul serialului Suleyman Magnificul', Kanal D va difuza serialul YAMAN'.

In ultimul episod din Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii' il regasim pe sultan pregatindu-se de o ultima expeditie militara. Intreaga Europa este uimita ca batranul sultan, despre care se auzise ca se afla pe moarte, pleaca la lupta sa cucereasca Belgradul.

Filmarea ultimul episod a fost ca o despartire dureroasa si pentru mine, pentru ca am inteles zbuciumul sufletesc al personajului meu, i-am inteles tacerile, rabufnirile, asteptarile, angoasele. Imaginile din ultimul episod sunt coplesitoare. Sultanul in mantia lui alba, cu acel coif inalt  si stralucitor pe cap – simbol al puterii dar, si  al poverii Imperiului- , pregatindu-se de un drum care pare fara intoarcere. E o metafora pe care telespectatorii o vor intelege si, cu siguranta, aprecia', a declarat Halit Ergenc.

Vorbele pe care le spune Suleyman in ultimul episod mi-au rasunat mult timp in minte, dupa filmari: '

 Nu ratati astazi, 11 decembrie, ultimul episod al serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii', de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare