Homepage  / Disney Plus

Halit Ergenç va filma pentru Disney+. Cine va fi partenera sa în noul proiect

Halit Ergenç va filma pentru Disney+. Cine va fi partenera sa în noul proiect

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor turc Halit Ergenç (starul serialului de epocă “Suleyman Magnificul”) se numără printre vedetele care au semnat cu cei de la Disney Plus (platforma de streaming care va fi lansată concomitent în Turcia și România pe 14 iunie).

Astfel, Halit Ergenç va fi protagonistul unui nou serial care se va intitula “Nomen”. Noul său proiect va fi produs de Fatih Aksoy (“Prețul fericirii”), de regie se va ocupa Fatih Kızılgök, iar scenariul va fi scris de Zafer Külünk (“Fratele meu 2”).

Conform seriesturkish.com, partenera lui Halit din acest serial va fi actrița Songül Öden, pe care o știți din “Iubire de argint”, iar acțiunea se va petrece într-un univers distopic, în care oamenii nu au nicio speranță și voință de a trăi după un dezastru natural.

De asemenea, un rol important în această producție dramatică a primit și actrița Melis Sezen (“Perla neagră”). Pentru Songül aceasta nu este singura colaborare cu Disney+. Ea va mai apărea și într-un serial despre viața lui Mustafa Kemal Atatürk (care îi are în distribuție pe Aras Bulut İynemli, dar și pe celebra actriță britanică Emma Watson).

Unde locuiește în prezent 

Halit a fost văzut ultima oară pe micile noastre ecrane în 2021, în “Alegerea” (“Babil”), care este de altfel și cel mai recent serial al său. Actorul, care a împlinit 52 de ani pe 30 aprilie, s-a mutat, la începutul anului, împreună cu soția sa, Bergüzar Korel și cei trei copii ai lor, Ali, Han și Leyla, la Londra.

Actorul se simte bine alături de familia sa în Marea Britanie și mai vine în Turcia doar când are filmări. Halit și Bergüzar, care au 12 ani de căsnicie, s-au cunoscut la filmările serialului “1001 de nopți” (2006-2009), difuzat și la noi de Kanal D. Cel de-al treilea copil al lor, o fetiță pe nume Leyla, a venit pe lume în noiembrie anul trecut, în timp ce Ali are 12 ani, iar Han doi ani.

Bergüzar Korel (39 de ani) a pus cariera pe locul doi în momentul în care a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea ei copil. 

În ce a mai jucat în ultimul timp

După “Alegerea”, producție filmată în 2020, Halit a luat o pauză de la seriale pentru a petrece mai mult timp alături de soție și copii. Totuși actorul nu a stat departe de platouri și a jucat într-un film istoric, o co-producție turco-iraniană, “Mest-i Aşk” (cu titlul internațional “Intoxicated by Love”).

Pelicula va apărea în cinematografele turcești anul acesta și va spune povestea poetului persian Rûmî (Parsa Piruzfar) și a prieteniei sale cu Şems-i Tebrîzî (Şahab Hüseyni).

Halit nu este singurul actor turc din distribuția acestui film, mai apar și alte nume cunoscute precum: İbrahim Çelikkol, Selma Ergeç, Hande Erçel și Bensu Soral.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton