; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halit ergenc si berguzar korel

FOTO. Halit Ergenç şi Bergüzar Korel au din nou un proiect comun

23 October 2016

Îndrăgiţii actori Halit Ergenç (46 de ani) şi Bergüzar Korel (34 de ani), pe care îi vedeţi în 1001 de nopţi' (serial redifuzat în prezent de Kanal D),  filmează în prezent pentru producţia de epocă Vatanim sensin' (în traducere „Tu eşti patria mea'). Aceasta va avea premiera toamna aceasta la postul Kanal D din Turcia.

Bergüzar şi Halit şi-au prezentat, alături de colegii lor, noul proiect în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc de curând la Cannes.

[Not a valid template]

halit-ergenc-si-berguzar-korel

Cei doi fac din nou pereche pe micile ecrane la 10 ani de când au filmat 1001 de nopţi', serialul care i-a adus împreună şi în viaţa de zi cu zi. Ei s-au căsătorit în 2009 şi au un băieţel, pe nume Ali, în vârstă de 6 ani.

Acţiunea din Vatanim sensin' are loc în 1919, în timpul Războiului de Independenţă al Turciei, când frumoasa Azize (Bergüzar) îşi creşte cu greu cei trei copii, în timp ce soţul ei, soldatul Cevdet (Halit), înfruntă ororile de pe front.

De-a lungul episoadelor, este prezentată relaţia dintre Azize şi Cevdet şi dramele prin care trec aceştia pe fundalul schimbărilor socio-politice. Destinele celor doi sunt influenţate şi de intrigile căpitanului Tevfik (interpretat de Onur Saylak, soţul Tubei Büyüküstün). Ulterior, după ce în serial trec mai mulţi ani, copiii lui Azize şi Cevdet au şi ei parte de numeroase încercări.

Trailer 1:

 

Trailer 2:

 

Galerie foto cu imagini de la filmări:

[Not a valid template]

 

 

Alte articole:

1. VIDEO. Noul serial al lui Kivanç Tatlituğ și al Tubei Büyüküstün are trailer

2. Cansu Dere și Halit Ergenç joacă împreună!

3. Tuba Büyüküstün şi Halit Ergenç, ce cuplu!

4. Halit Ergenc, printre invitații la nunta lui Hatice Sendil („Dila')

5. Serialul „1001 de nopţi' reîncepe la Kanal D

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare