; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Halit Ergenc in serialul Patria mea esti tu!

Halit Ergenç, “Patria mea eşti tu”, în cărţi pentru un super film

10 October 2017

Protagonistul serialului Patria mea eşti tu' de la Kanal D e pe cale să dea lovitura la nivel internaţional. Conform haberturk.com, actorul în vârstă de 47 de ani a fost cooptat în distribuţia filmului Visa For Life', în care se va vorbi doar în limba engleză şi în care va apărea şi Gary Oldman.

 

Pelicula va fi regizată de Can Ulkay şi va fi o co-producţie între turci şi americanii de la Paramount Pictures. Producătorul turc va fi Mustafa Uslu, soţul actriţei Sinem Öztürk (Furtună pe Bosfor', Preţul dragostei'), acesta declarând că va face un film de Oscar'.

Şi de data aceasta Halit va interpreta un personaj puternic, după sultanul Suleyman Magnificul' şi soldatul-erou Cevdet. El îi va da viaţă diplomatului turc Selahattin Ülkümen, consolul Turciei în Insula Rhodos, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Selahattin a salvat vieţile a 42 de familii de evrei, ajutându-i să scape din mâinile naziştilor şi să nu ajungă în tabăra de la Auschwitz. Pentru meritele sale, Selahattin Ülkümen, care a murit în 2003, la 89 de ani, a fost decorat de către armata turcă şi supranumit Schindler-ul turc'.

Noul film al lui Halit va avea premiera în martie 2018. Anul acesta, pe marile ecrane din Turcia el a putut fi văzut în drama romantică Istanbul Kirmizisi', alături de Tuba Büyüküstün şi Mehmet Günsür.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare