Homepage  / Vedete străine

Halit Ergenç, din „Suleyman Magnificul” joacă într-un serial pentru Netflix. Aflați despre ce e vorba

Halit Ergenç, din „Suleyman Magnificul” joacă într-un serial pentru Netflix. Aflați despre ce e vorba
7

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor Halit Ergenç (53 de ani), protagonistul grandioasei producții de epocă „Suleyman Magnificul”, a bătut palma cu cei de la Cumartesi Film pentru un nou proiect. El va juca anul acesta într-un serial cu 8 episoade, care va fi difuzat de Netflix cel mai probabil anul viitor. Producția se va numi “Adsız Aşıklar” (“Îndrăgostiți anonimi”) și va fi o dramedie care tratează tema dragostei.

Halit Ergenç joacă într-un serial pentru Netflix

Conform cumhuriyet.com.tr, fotoliul de regizor va fi ocupat de Umur Turagay (“Shahmaran”), în timp ce scenariul îi va aparține lui Başar Başaran (“Azize”). Încă nu a fost aleasă actrița care va fi partenera lui Halit, însă se știe că filmările vor începe la sfârsitul lunii decembrie la Istanbul. Halit nu se află la prima colaborare cu cei de la Netflix, în 2020 el a fost naratorul docu-seriei „Ascensiunea imperiilor: Otomanii” („Rise of Empires: Ottomans”), pentru versiunea în limba turcă. Pentru cea în română a fost Marel Iureș, iar pentru cea în engleză Charles Dance.

Halit nu a mai fost văzut pe micile ecrane turcești din 2020, de când a jucat în serialul “Alegerea” (“Babil”s). De asemenea, anul trecut, el a filmat serialul “Ten” (“Skin”). Producția, în care Halit a jucat alături de Songül Öden și Melis Sezen, trebuia să ajungă la Disney+, însă din păcate nu a mai avut premiera, platforma încetând să mai cumpere conținut local în întreaga lume. Cei de la Disney au vândut drepturile pentru “Ten” casei de producție MedYapim, care cu siguranță îi va găsi un canal de distribuție.

Suleyman MagnificulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cât privește viață personală, Halit se bucură de frumoasa familie pe care o are cu actrița Bergüzar Korel, alaturi de care a jucat în serialele “1001 de nopti” și “Patria mea ești tu!”. Cei doi au împreună 3 copii – Ali de 13 ani, Han în vârstă de 3 ani și micuța Leyla, care în noiembrie împlinește 2 ani. Cu toții locuiesc la Londra, Halit și Bergüzar călătorind în Turcia doar pentru a-și onora contractele. De altfel actorul le-a mărturisit în glumă ziariștilor turci că la cât de des face naveta Londra – Istanbul, mai bine s-ar face pilot și ar conduce propriul avion.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton